Nauja Reduced price!
Oda Akimirksniu Fotoaparato Krepšys PU Padengti Apsaugine Atveju Spalvinga fantazija debesys Polaroid krepšys Fujifilm Instax Mini 8/ MINI8+/ 9

Oda Akimirksniu Fotoaparato Krepšys PU Padengti Apsaugine Atveju Spalvinga fantazija debesys Polaroid krepšys Fujifilm Instax Mini 8/ MINI8+/ 9

€14.86

-31%

€21.85

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: krepšys atveju polaroid instax mini 9, straipsniai polaroid instax mini 9, polaroid instax mini 8 rinkinį, polaroid instax mini 8 tsum, spalvinga instax mini 9 byloje, polaroid instax mini 9 patarimai, polaroid fujifilm instax mini 8 byloje, atvejais polaroid instax mini 8, polaroid instax mini 9 daiktai, flamingo "instax mini" 9 byloje.

Oda Akimirksniu Fotoaparato Krepšys PU Padengti Apsaugine Atveju Spalvinga Akvarelė fantazijos debesys Saugojimo krepšys Fujifilm Instax Mini 8/ MINI8+/ 9

Patogu ir Lengva Naudoti.Jums nereikia imti fotoaparatą, kai fotografuojate nuotrauką, ir jūs galite lengvai atlikti dėklą ir fotoaparatą visur ir kaskart.Šiuo atveju padeda užfiksuoti perfect photo kiekvieną kartą.

Atnaujintas ir Patobulintas Dizainas.Naujo dizaino mažai numeris langą ant nugaros pasakoja, kaip daugelis filmų, kuriuos paliko palaidotas visą kelią ir gražus spausdina, kad jei daugiau gražus ir nuostabus.

Pritaikyti Individualų Dydį.Ji yra suderinama w Fujifilm Instax Mini 9/8/8+ Momentinių Kino Kamera.Aukščiausios kokybės kompaktiški, lengvi ir labai tvirtos medžiagos.Apsaugoti savo Instax Mini 8 Momentinių juostinį Fotoaparatą nuo dulkių, įbrėžimų ir žalos, fotoaparatas yra saugus plius į savo naujus namus.

SUPER, žavinga, puikus dizainas ir gražus modelis, kad ji kaip puiki dovana ar dovana švenčių ar gimtadienio!Tik Tokiu Atveju!JIS NĖRA ATEIS SU Fujifilm Instax mini 9/8+/8 Kameros.

Atveju Pagalvių Komplektą Sudaro:

1. Vienu Atveju Fotoaparatas

2. Vienas Atitikimo Reguliuojamas Nuimamas Fotoaparato Krepšys Krepšys, Dirželis

Ypatybė:

1. Užsakymą suprojektuoti dydis atveju Fujifilm Instax Mini 9 Instant Film Camera / Fujifilm Instax Mini 8 Instant Film Camera / Fujifilm Instax Mini 8+ Momentinių Kino Kamera.

2. Lengva naudoti ir nešiotis.Įdėti į Kamerą.Nereikia Imtis Fotoaparatą, kai fotografuojate.

3. Viršų Padengti, Gali Būti Pašalintas su Dviem Atgal Mygtuką, Išgirsite.Nuimamas Atveju Fotoaparatas Dirželis Padeda Vykdyti Kameros Aplink

PRANEŠIMAS: Fotoaparatas Nėra Įtrauktas.

Pavadinimas akvarelė Fotoaparato Maišus
Dovanų atostogos / gimtadienius, dovanos
Naudoti Momentinis Fotoaparatas
DYDIS portable / Compact
Spalva Spalvinga
peties dirželis Patogus / Kvėpuojantis
medžiaga PU
Prašymas Fujifilm Mini Mini 9 8 Momentinis Fotoaparatas
Pakuotė taip
Suderinamas Fujifilm Momentinį Fotoaparatą mini 8/ 8+/ 9
Dizainas Atnaujinta / Patobulinta
Lieti Užtrauktukas sklandžiai ir įstrigo
Talpa Pritaikyti Individualų Dydį
Informacija stiprus susiuvimo
dirželis Nuimamas / Reguliuojamas / grįžtamasis / diržas
Gamybos metu naujausią / naujausias
Svoris Light weight
Savybės patvarus / minkštas
Stilius atsitiktinis / laisvalaikis
Modelio Numeris BL073-
Proga lauko
Poveikis saugo fotoaparatą nuo atsitiktinių smūgių , dulkių , įbrėžimų
Kokybė aukštas / geras / puikus
Prekės Pavadinimas miflame
Tipas Polaroid Fotoaparatų Dėklai, Krepšiai / Instax Dėklai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai