Nauja Reduced price!
Mėsos Termometras Belaidžio Skaitmeninio Touchscreen Maisto Grilis GRILIS Termometras Grilis Rūkalius Kepkite Orkaitėje Priedai Laikmatis Su Įspėjimo

Mėsos Termometras Belaidžio Skaitmeninio Touchscreen Maisto Grilis GRILIS Termometras Grilis Rūkalius Kepkite Orkaitėje Priedai Laikmatis Su Įspėjimo

€13.75

-44%

€24.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: barbecu grilis, ts grilis termometras, derliaus bbq įrankių, 2, 5 mm plug, rūkalius ginklą medienos, j. grilis termometras, ilgai bbq įrankių, grilis grilis, lauko, maisto rūkalius ginklą, didelis grilis termometras.

Aprašymas:

Touchscreen, mėsos termometras yra labai jautrios maisto kokybės zondas, į kepimo termometras skaityti tiksliausias momentinių vidaus temperatūros maisto.Nerūdijančio plieno zondas yra visiškai atnaujintas hidroizoliacijai ir aukštos temperatūros poveikiui.Kepsnių termometras, 8 maisto modelių ir 5 skonį rinktis.Apšvietimo LCD parodo tikslią temperatūrą esant silpnam apšvietimui.Jis yra saugus ant grotelių, kepti, kepti, kepsnių ant grotelių ir pan.

Savybės:

1).[Idealus Skonis]grotelių termometras turi nustatytą temperatūrą, 8 rūšių mėsos (Jautienos, Ėrienos, Veršienos, Mėsainis, Kiauliena, Kalakutiena, Vištiena, Žuvis)) ir 5 rūšių skonis( (Retas, Med retos, Vidutinio, Med gerai, gerai) rinktis, taigi galite tinkinti temperatūros ir laikmatį, kad atitiktų jūsų idealus skonis.

2).[Timer]maisto termometras gali būti naudojamas kaip laikmatį, kad suskaičiuoti, ar skaičiuoti.Maksimalus diapazonas yra 99 Min ir 59s laikmatis su įspėjimo.

3).[Touchscreen Dizainas]Jautri liesti ir lengvai skaitoma temperatūra net artimosios šviesos, kad jūs galite mėgautis GRILIS naktį.Celsijaus & Farenheito keitimas.

4).[Magnetas Adsorbcijos]Su dviem magnetais ir stovėti ant nugaros, galite klijuoti jį į šaldytuvą, orkaitę, ir rūkalius, arba įdėti ją ant stalo.

5).[Priemoka Matreial]Maisto termometras, pagamintas iš premium ABS ir nerūdijančio plieno zondas saugo nuo rūdžių ir užtikrinti geros kokybės gyvenimą naudojant.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS, Nerūdijančio Plieno

Temperatūros diapazonas: nuo -4°F iki 536°F (-20°C iki 280°C)

Temperatūros Tikslumas: ±1.8°F (±1°C)

Sertifikatas: CE, ROHS

Baterijos: 2*AAA Baterijos (neįtraukta)

Proga: Grilis

Dydis: 75*75*25mm / 2.95*2.95*0.98 colių

Pakuotė:

1 * Maisto Termometras

1 * Instrukcija Anglų Kalba

Baterijos Tipas 2*AAA baterijos
medžiaga ABS / Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping sveiki!
Elemento Tipas 3 grilis priedai
Temperatūros Diapazonas Nuo -20 iki 280 Laipsnių
Modelio Numeris J2122904
Elemento Tipas 2 Termometras Grilis Rūkalius
DYDIS 75*75*25mm
elemento tipas 1 Belaidžio Mėsos Termometras
Baterija Nėra Įtrauktos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai