Nauja Reduced price!
Magnetinio Tipo C Adapteris Įkrovimo L Patarimas Išmaniųjų Telefonų ir Planšetinių kompiuterių su

Magnetinio Tipo C Adapteris Įkrovimo L Patarimas Išmaniųjų Telefonų ir Planšetinių kompiuterių su "Micro-USB, USB-C ir Žaibo iProduct Sąsaja, "Huawei"

€3.11

-7%

€3.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: otg žaibo hub, "ios" lightning-usb adapteriu, typec "micro usb" tipo c, usb c tipo hdmi adapteris magnetinis, pritaikyti, fone žaibo adapteris, fiio lc naujo, 7 hub, magnetinio usb adaptator, žaibo usb c f.

Juoda yra sandelyje.We will ship sidabrinė po jūsų užsakymą.Prašome nedėkite kad jei nesutinkate su pilka, o ne juoda.Ačiū.

[Kompaktiškas nešiojamas dizainas], patogus keliautojų ir verslininkų. 1 magnetinis adapteris ir 3 skirtingų magnetinių patarimai(įkrovimo kabelis nepridedamas).Šis adapteris su vidiniu Mikro USB prievadą, galite įtraukti jį į bet kurio Micro USB kabelis.

Charing Tik.Ne remti duomenis.

[3 funkcijos su 3 magnetinio kištukai] (Micro USB, C Tipo ir Žaibo), pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atsparumo smūgiams, anti-korozinėmis.Galite grįžtamasis kištuką, Abi šalys rems įkrovimo funkcija, nors tik viena pusė palaiko duomenų perdavimą.

[JĄ NAUDOTI VAIRUOJANT] - Nekenčiu, turintys naudoti dviem rankomis, vairuodami įkrauti savo telefoną?Nebematau su šiuo magnetinio adapteris, tiesiog snaps į vietą nemokamai.

[Suderinama 95% telefonų rinką), tokių kaip "iPhone" 11, 11 Pro, 11 Pro Max, Xs Max, Xs, XR, iPhone8/8plus, iPhone 7/ 7plus, iPhone 6/6plus, iPhone 6S/6S plius, iPhone 5/5S, i-Pad, i-Pod; Dauguma android įskaitant Samsung Galaxy S10+/Note10/P9/Not9/S7/S6 Edge/S6, HTC, "Motorola", "Nokia", "Xiaomi, MEIZU, "Huawei", LG, " Nexus, Nexus 6P/ 5X, Pixel C Tabletę, Lumia 950, Lumia 950XL, Nokia N1, "" Chromebook Pixel 2015 M., OnePlus 2 ,Asus Zen AiO, Kolega, Vivo ir dauguma c tipo prietaisai

[Magnetinio patarimas yra dulkių, atsparus], todėl jokių žalingų dulkių laikosi ne įkrovimo lizdas, kuris gali turėti įtakos prietaisams laikui bėgant

Įėjimo Įtampa 5v
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Meenova
Jungtis Tipas-C, MicroUSB, Žaibas
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Magnetinio adapteris
Išėjimo Įtampa 5v

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai