Nauja Reduced price!
Universalus Hamakas Organizatorius Lengvas, Nešiojamas, Sulankstomas Saugojimo Krepšys Lauko Sporto Laipiojimo Kelionės, Kempingas

Universalus Hamakas Organizatorius Lengvas, Nešiojamas, Sulankstomas Saugojimo Krepšys Lauko Sporto Laipiojimo Kelionės, Kempingas

€2.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įrankiai nešiojamų sportas, įvairios paskirties įrankis, daugiafunkcinė priemonė, hamakas pakabinti, universalus tiekėjas, stovykla hamakas, kišeninis įrankis, daugiafunkcis įrankis, vaikų sporto įrankis, mechan įrankis.

Savybės:

1 Šis maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės 210T ašara įrodymas, grotelės nailono per išskirtinį tvarkymo.Nailono medžiagos turi gerą ilgaamžiškumą.Juostelės yra stiprus ir bus ne puvinio lengvai vandenyje.Tai geras pagalbininkas veiklos lauke.

2 Tai nailono medžiaga po apdorojimo, turi stiprią atsparumas dilimui ir korozijai, gali būti naudojami lauko lietingą dieną.

3 Ši pagalvė yra specialiai sukurta kabinti objektus hamakai ir laipiojimo virvės, kaip ilgai, kaip maišas, per virvę, galite naudoti tiesiogiai, labai paprasta ir patogu.

4 Kai tu guli hamakas mėgautis nuostabiu kraštovaizdžiu arba poilsio, šį maišelį galite įdėti savo asmeninius daiktus, mobiliuosius telefonus, raktus, akinius ir t. t., tai yra labai patogus, jį priimti.

5 erdvėje šis maišelis yra protinga, su super daug vietos, daug vietos viduryje, galite įdėti virdulys, abi pusės turi tris mažus maišelius, galite įdėti mobilieji telefonai, ausinės, akiniai, raktai ir kiti smulkūs daiktai.

6 Šis maišelis yra labai humaniškas šlaitinių apačioje dizainą, kuris gali efektyviai užkirsti kelią virdulys neslystų iš maišo.

7 Šis maišelis yra mažas ir subtilus formos, šviesos svorio ir ji gali sulankstomas po naudojant, jį yra labai patogu nešiotis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:210T Nylon,poliesteris

Spalva:Juoda

Tema:Sportas

Sporto Tipas:Kempingas,žygiai,alpinizmas,žvejyba,lauko sporto

Dydis:33x23x3cm

Tipas:Sulankstomos Hamakas Saugojimas

Savybės:Lengvas,Sulankstomas,Nešiojamas

Pakuotė:

1x krepšys

Packged:opp krepšys

Produkto Pavadinimas Hamakas šiukšlių maišelis
DYDIS M
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai