Nauja Reduced price!
MUMS Sunku Atveju, BO ŽAISTI Bang Olufsen

MUMS Sunku Atveju, BO ŽAISTI Bang Olufsen " Over-Ear Beoplay H4, H7, H8/H8i, H9/H9i Nešiojamų ausinių saugojimo maišelis

€10.10

-30%

€14.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 2017 crv, bang olufsen beoplay, beoplay h9, beoplay h8, h7 led, atveju bang olufsen h9i, bang olufsen h9 specifikacijos, akustinis porolonas mikrofonas, rožinės spalvos vinilo įvyniojimas, 36mm garsiakalbis.

PREMIUM SUNKU EVA ATVEJU--Kietąjį Atveju savo B&O PLAY by Bang & Olufsen Beoplay H4, H7, H8/H8i, H9/H9i Belaidžio Over-Ear Ausinės yra pagamintos iš premium sunku EVA, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą. (pardavimui yra tik tokiu atveju, prietaisas ir priedai nepridedami).Purus audinys pamušalas -- extra soft, anti-static, atsparus smūgiams sluoksniu ir purus audinys vidinio sluoksnio produktas gali efektyviau absorbuoti poveikį ir sumažinti žalą, kurią netyčia nelygumai.Ir jei gina savo B&O PLAY by Bang & Olufsen Beoplay H4, H7, H8/H8i, H9/H9i Belaidžio Over-Ear Ausines nuo dulkių, įbrėžimų, scuffs, šoko, susmulkinkite ir drėgmės.PATOGUS DIZAINAS: Pastovus dirželis nešioti, Vidinio dizaino, puikiai priedai.Sklandžiai, bet stiprus 360 laipsnių užtrauktukas, skirtas lengva atidaryti ir uždaryti.PUIKIAI TINKA: Mes&/39;ve sukurta atveju, kad tilptų savo B&O PLAY by Bang & Olufsen Beoplay H4, H7, H8/H8i, H9/H9i Belaidžio Over-Ear Ausines.Ir specialiai akių kišenėje puikiai kabelių ir kiti smulkūs priedai.LENGVA NEŠTI: Tai sunku atveju Over-Ear Ausinės yra lengvas ir kompaktiškas, telpa į jūsų krepšys, kuprinė ar bagažo ir patogus trukti.- Remia 100cm Pinigų grąžinimo Garantija, tai yra visiškai nerizikinga pirkti.SPUSTELĖKITE Oranžinės spalvos mygtuką " užsakyti Dabar!

1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų www.butautu.lt ar Alipay adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų www.butautu.lt ir Alipay adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

Pristatymo Adresas

Mes&/39;ll TIK laivo elementą prie jūsų Alipay Patvirtino, Adresą, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums pirkti prekę.

Pirkėjas reikia laivo į kitą adresą (ne Alipay patvirtino, adresas) turėtų kreiptis prieš pirkti prekę.

Mes turime ne pareiga dėl pristatymo adresą, jeigu neteisingai.

Laivybos Laikas / Pristatymo Laiko

Mes stengiamės, kad laivas out pačią dieną mokėjimo išvalytas iki 5.00 VAL (Ramiojo vandenyno Laiku) ,

kitaip mes išsiūsime darbo dienomis.

Kad ant savaitgalio ar atostogų bus pristatytas pirmadienį arba darbo dieną.

Mes naudojame USPS Pristatymo Patvirtinimas.Didelis užsakymas bus išsiųsti per Prioritetas pašto (stebėjimo) automatiškai be jokių papildomų laivybos kaina.

Žemiau yra apytiksliai pristatymo laikas skirtingose šalyse (tiesiog apskaičiuota, ne garantija): 5-10 darbo dienų pirkėjas iš JAV

Pakeitimas/Keitimo

Mes priimame birža/pakeisti elementą per 30 dienų, kai klientas gauna prekes.

Pirkėjas mokės grąžinimas prekių savikainą nepriklausomai nuo to, kokių nors priežasčių.Ne išimtis.

Mes procesą RMA per 7-14 dienų, kai gausime prekę atgal.Mes birža/pakeisti elementą, jei tik prekės yra tos pačios būklės, kaip tada, kai mes išvežti.Ne išimtis.

Nepageidaujamas produktas grąža bus taikoma 15 cm išteklių atkūrimui mokestis ir prekės turi būti nenaudotos būklės tik.

Apie Atsiliepimą

Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR.Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus.

Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti per Ebay Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Prašome don&/39;t atostogų neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys be jokių communition su .

Apie Jun-13-18 metu 01:59:07 PDT, pardavėjas pridedama informacija:

Specifikacija Other
Formos Aikštė
Tipas Laikymo Krepšiai
Naudoti Įvairenybės
Storis Kita
Prekės Pavadinimas faroot
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Funkcija Įžuvinti
medžiaga Kita
Produktas Kita
Modelis Trimatis Modelis
Forma Trimatis Modelis
Talpa Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai