Nauja Reduced price!
Naujas Šiltas Dog House Patogiai Kamufliažas Veislynas Kilimėlis Naminių Gyvūnėlių Šuniuką Aukštos Kokybės Išardomi Katė Lova

Naujas Šiltas Dog House Patogiai Kamufliažas Veislynas Kilimėlis Naminių Gyvūnėlių Šuniuką Aukštos Kokybės Išardomi Katė Lova

€4.10

-39%

€6.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis kačių lovos, kong katė lovos, šuo produktas, priedų šuo, naminių produktų, madinga katė lovos, unikalūs katė lovos, katė, šuo suppli, šuo, katė lovos.

Kulka Taškų:

1、Vandeniui pet namas: be Įrankių surinkimas, atsparus vandeniui, gali būti įdėtas bet kur, įskaitant nuimamas kilimėliai.

2、Patogiai ir šiltai: Pusiau uždara augintinio guolį, prekinis, galinis stiklo maždaug apsaugoti augintinius nuo atšiaurių žiemos oro sąlygų.

3、Medžiaga: vandeniui oksfordo audinys ir vidinis kempinė, atsparus vandeniui, rainproof, saulės, vėjo, patogiai ir nėra deformuotas.

4、Padėti: Kai jūs einate su savo augintiniu, ar suteikti šiltus namus kates ir šunis, kad benamių lauke, tai yra pet namas tinka patalpose ir lauke.

5、Neturi įtakos sezoną:jis gali būti naudojamas patalpoje ir lauke, ir ištisus metus, pvz., namuose, garaže, balkonas, svirnas, koridoriaus ar kitų lauko vietų.

Savybės:

1. Atsparus vandeniui pet namas: be Įrankių surinkimas, atsparus vandeniui, gali būti įdėtas bet kur, įskaitant nuimamas kilimėliai.

2. Patogus ir šiltas: Pusiau uždara augintinio guolį, prekinis, galinis stiklo maždaug apsaugoti augintinius nuo atšiaurių žiemos oro sąlygų.

3. Medžiaga: vandeniui oksfordo audinys ir vidinis kempinė, atsparus vandeniui, rainproof, saulės, vėjo, patogiai ir nėra deformuotas.

4. Pagalba: Kai jūs einate su savo augintiniu, ar suteikti šiltus namus kates ir šunis, kad benamių lauke, tai yra pet namas tinka patalpose ir lauke.

5. Neturi įtakos sezoną:jis gali būti naudojamas patalpoje ir lauke, ir ištisus metus, pvz., namuose, garaže, balkonas, svirnas, koridoriaus ar kitų lauko vietų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Lauko Naminių Gyvūnų Namai

Spalva: rožinė kamufliažas

Medžiaga: vandeniui Oksfordo audinys + built-in dygsniuotas

Dydis ir svoris(apytiksl.):

S 35x30x35cm/13.78*11.81*13.78 tam, svoris: 520g

M 40x35x40cm/15.75*11.81*15.75 tam, svoris 720g

L 45x40x45cm/17.72*15.75*17.72 tam, svoris: 820g

Tinka: katės, triušiai ir mažoms ir vidutinio dydžio šunys ir t. t.

Pakavimo Sąrašas:

1*Kačių Namą

Tipas Šiltas naminių gyvūnų namai
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas 2 Šunų Veislynas Namas
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Lauko Naminių Gyvūnų Namai
medžiaga atsparus vandeniui Oksfordo audinys + built-in dygsniuotas
Tipas 1 Atsparus vandeniui kačių kraikas veislynas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai