Nauja Reduced price!
14*18cm Mergelė Mergelės Automobilio Lango Lipdukas Karšto Pardavimo Balti Lipdukai Automobilio, Nešiojamas Apdailos L747

14*18cm Mergelė Mergelės Automobilio Lango Lipdukas Karšto Pardavimo Balti Lipdukai Automobilio, Nešiojamas Apdailos L747

€0.98

-40%

€1.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: holograma vinilo, apyrankė mergelė, nešiojamas lipdukas, 13 colių nešiojamojo kompiuterio, zodiakas mergelė, dvyniai zodiako ženklas, stilingas nešiojamas odos, automobilių lipdukas ant galinio lango, juosmens, san nešiojamas odos.

Medžiaga :

Aplinkai draugiškas vinilo

Tai Lipdukai Yra Puikus Dekoravimas, Interjero Ir Eksterjero Paviršių Ir Gali Būti Taikomas Bet Sklandžiai, Arba Pusiau Lygaus Paviršiaus-Veidrodžius, Stiklo, Durų, Baldų, Automobilių, Metalo, Plastiko Ir Sienos.

Lipnios mirti iškirpkite vinilo lipdukas ,jos nėra fono padarys jūsų siena atrodo kaip nudažyti.

Apie Dydį : dydis 1: 10cm pločio x 13cm aukščio dydis 2: 14cm pločio x 18cm aukščio, Kaip naudoti :

♤ 1 žingsnis : Nuvalykite vietą, kruopščiai patrinkite spirito ar muilo ir vandens.Nenaudokite Windex ar panašių produktų, nes ji paliks likutis už, kad bus užkirstas kelias lipdukas nuo žemes, gerai. ♤ 2 žingsnis :Paruoškite lipdukas taikymo ryžtingai trina antgalis langams ar kredito kortele visoje aiškiai perduoti juosta.

Tai pašalina bet kokį oro burbuliukų, kad gali būti suformuota ir daro lipdukas kabintis į perdavimo juosta.

♤3 žingsnis :Nulupkite baltąją knygą atsargines ne lipdukas.Jei lipdukas tvirtai laikosi prie pagrindo,lėtai pakeisti popieriaus pagrindu ir kartokite 2 Veiksmą.

♤4 žingsnis :Lėtai nuleisti lipdukas ant paviršių ir patrinti ją į vietą tvirtai antgalis langams arba kredito kortelės.Pradėti viduryje ir dirbti savo kelią.

♤5 žingsnis :Lėtai žievelės aiškiai perduoti juosta ties kampu.Būkite atsargūs, ne traukti lipdukas off paviršiaus.Jei lipdukas išsitraukia toli nuo paviršiaus pakartokite 4 Veiksmą.

Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Kategorijos Lipdukai
Medžiagos Tipas Vinilo
Lipdukas Rodymas Galinis Stiklas
Elemento Aukštis 18cm
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Skersmuo 0cm
Elemento Plotis 14cm
Modelis Kita
Prekės Pavadinimas Felizdecor
Modelio Pavadinimas L747
Dizainas Animacinių filmų
Pakuotė Ateina Supakuoti
Elemento Ilgio 0cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai