Nauja Reduced price!
Fanyuan naujas paprasto raudona juoda V iškirpti dizaino, prekinio ženklo moteris plonas aukštakulnius moterys šalis vestuvių siurbliai, ponios batai didelio dydžio 45 46

Fanyuan naujas paprasto raudona juoda V iškirpti dizaino, prekinio ženklo moteris plonas aukštakulnius moterys šalis vestuvių siurbliai, ponios batai didelio dydžio 45 46

€28.96

-33%

€43.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aukšto kulno batų vyno, lady siurbliai 2018, supjaustyti v, ankl įkrovos, batų moteris, siurblys batų moterys, split toe, elegantiškas moterų batai super mada, aukštakulniai moterims, juoda kulno batų.

Apie MUS

I m portant Skelbimas apie fanyuan naujas velet klasikinis moteris siurbliai batai žalia bordo adatos (stiletai blizgučiai bling blokuoti aukšti kulniukai moterų aukštakulniai bateliai, dydis 45

Prašome patikrinti geriausią dydį už jus, tai yra geriau, palyginti jūsų pėdos ilgis su mūsų dydžių lentelė išvengti klaidos.

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Metodas priemonė fanyuan naujas velet klasikinis moteris siurbliai batai žalia bordo adatos (stiletai blizgučiai bling blokuoti aukšti kulniukai moterų aukštakulniai bateliai, dydis 45

Pirmas žingsnis: Nustatyti pėdą ant popieriaus, ir nubrėžti kontūrą ji.

Antras žingsnis: Tada įvertinti ilgiausią atstumą(pėdos ilgis) ir didžiausias atstumas(pėdos plotis).

Shippment

1).pasaulio shippment. (Išskyrus GOA/FPO)

2).Sekimo Numerį, galite jį gauti www.butautu.lt po jūsų užsakymai yra pristatomi.Susisiekite su mumis, jei jums nereikia gauti Stebėjimo Numeber per 7 dienas po to, patvirtinantį, kad sumokėtas.

Grąžinimo ir atlyginimo

Fanyuan internetinė parduotuvė, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Taigi, kokybės batai yra garantuotas.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų pėdos dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Mūsų prekės

Fanyuan buvo vienas iš interneto pirmas internetinių parduotuvių ir buvo padėti madą atrodyti pasakų nuo 2012 m. Įsikūrusios Kinija, fanyuan prekės ženklas siūlo naujausias street style siurbliai, batai ir dar daugiau.

Linkime jums malonus pirkimo!Mes taip pat priimame OEM ir ODM užsakymus .mes taip pat siūlome droppshipping, Jei jums reikia, pls susisiekti su mumis.

'

Uždaryti Tipas Slip-On
Su Platformomis taip
Siurblio Tipas Pagrindinis
Pakuotės Dydis 32cm x 30cm x 13cm (12.60in x 11.81in x 5.12in)
Modelio Numeris Moterų Siurbliai
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Padas Medžiaga Guma
Įrenginio Tipas Pora
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Proga Biuro Ir Karjeros
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Stilius Klasika
Sezonas Pavasario/Rudens
Vidpadžio Medžiaga PU
Batviršio Medžiaga PU
Elemento Tipas Siurbliai
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Mados Elementas Sekli
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Lytis MOTERIS
Pamušalas PU
Platformos Aukštis 0-3cm
is_handmade taip
Prekės Pavadinimas fanyuan

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai