Nauja Reduced price!
Nešiojamų Žvejybos Lūpų Rankenos, Nerūdijančio Plieno, Žuvų Valdytojas Žvejybos Replės Su Virvelę Žvejybos Įrankis MUMS laivas

Nešiojamų Žvejybos Lūpų Rankenos, Nerūdijančio Plieno, Žuvų Valdytojas Žvejybos Replės Su Virvelę Žvejybos Įrankis MUMS laivas

€5.89

-33%

€8.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kn jav, jav, PAGAMINTAS JAV, iš rusijos, gerber mus, siųsti iš jav, urmu chic, bbk v9, laisvai vaikštinėja, niekada sandėlyje.

Techniniai Duomenys: Medžiaga:Aviacijos Aliuminio Rankena,Nerūdijančio Plieno

Svoris:126g

Tema:Sportas

Sporto Rūšis:Žvejyba

Dydis:202x38mm Savybės:

1, Specialiai naudojama tvirtinimo žuvų lūpų ir jums patogi laikyti žuvis, jos kūnas yra super sklandžiai ir lengvai skaidrę iš rankų.

2 Aliuminio lydinio rankenos ir nerūdijančio plieno medžiaga yra stipri ir patvari, sukimo ir patvarus, atsparumas korozijai.

3 Su aliuminio įvorė perjungti dizaino, išgriauti rankovės gali būti paleistas tuo metu apkabos, buvo atidaryta, kai pradedama uždarymo užraktas įrenginys rankovės grįžti į pradinę padėtį.

4 valdant didelių žuvų, sukasi rankena gali išleisti sukasi jėga, žuvis, žuvų kontrolės prietaiso, ir kontroliuoti žuvų dar stipriau.

5 rankena turi bakelyje dizainas, pabaigos rankena gali būti įsukama atidaryti įdėti šiek tiek žvejybos kabliukai, aštuonkampis žiedai, švino ir kitų mažų žvejybos elementus.

6 vidinės latakų gnybtas ir sukelti uždaro blokavimo funkcija gali apkabos, žuvies burną tvirtai ir išvengti žuvų iš bėgimas.

7 Ateiti su anti-lost virvelę, išvengti nuostolių.

Pakuotė:

1x Žuvų Valdytojas

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas žuvis su šlapia danga
medžiaga Aviacijos Aliuminio Rankena,Nerūdijančio Plieno
DYDIS 202x38mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai