Nauja Reduced price!
Tegul 5vnt Silikono Teether Vaiko Priežiūros Ananasų Molinis Kūdikio Žaislai

Tegul 5vnt Silikono Teether Vaiko Priežiūros Ananasų Molinis Kūdikio Žaislai "PASIDARYK pats" Teether Žaislai Amatų Silikono Granulės

€12.80

-30%

€18.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: hiphone "pasidaryk pats" priedai, strazdų didelių pakuočių, kelio drabužiai internetu indija, gaubtas sustoja opel astra j, gumos koi žuvų rankinės, vienaragis makup šepečiu "pasidaryk pats", teniso žmogus, juoda adidas, mokyklos kuprinė berserk, wifi hotspot lte maršrutizatorių.

Mūsų produktas padės jūsų vaikui pažangą grabus refleksas ir kramtyti.Tai visiškai saugus vaikams, bet taip pat tai juokingas, įdomus ir gražus. - jis visada toks: natūralių medžiagų,saugus naudojimas saugus kramtomoji(atitinka visus reikalavimus, yra maisto klasės, teisė pažangos grabus reflex šviesus,gražus,patrauklus specialios gamtos dovana Tai gali būti išplauti su švelniu muilu [Pastaba]: 1.Visos nuotraukos yra paimtos natūra. 2.Dėl šviesos ir kampas veiksnių,kai kurie produktai gali būti egzistuoja šiek tiek aberacijas,tikiuosi, jūs galite maloniai suprasti šią situaciją. 3.Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes stengiamės padėti jums,ačiū.Bet klausimas ar reikia daugiau,kviečiame susisiekti su mumis.

visame pasaulyje

Kūdikis turės diskomfortas ir skausmas augimo metu dantų, jie bus pasirinkti kandžioja savo pirštus, verkia, siekiant palengvinti diskomfortą, tai nėra teisinga, reikia naudoti teisingai naudoti gumos gaminiai.Kūdikių visame pasaulyje yra naudojant aplinkai draugiškas teether produkto.

Pastaba :

Kai gavote savo paketą, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Žaislai Vaikų žaislai "pasidaryk pats" priėmimo
medžiaga silikono
Pakavimas Vieną pakrauti
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Amžius 10-12 mėnesių
Dovanų silikono teether žaislai
Kostiumas unisex kūdikiui , naujagimiui
vaikų žaislų Silikono teether naujas,Silikono graužikų
Naudojimas silikono teether vaikams
Priimti Didmeninė,Dropshipping
Prekės Pavadinimas tegul
Funkcija teether
kostiumas 0-12 mėnesių,4-6 mėnesius
Modelio Numeris YJ0089
Formos Animacinių filmų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai