Nauja Reduced price!
Misumi XPG80 Vadovas Aukšto Tikslumo Poslinkis koreguojamosios Etape Optinis Insulto Plius arba minus 12,5 mm Platforma, Aliuminio

Misumi XPG80 Vadovas Aukšto Tikslumo Poslinkis koreguojamosios Etape Optinis Insulto Plius arba minus 12,5 mm Platforma, Aliuminio

€74.01

-9%

€82.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: invertuotąjį suvirinimo, diržas varantys ratai, linijinis lentelė, Linijinis, indeksas stūmoklis, rankinis skaidrių lentelė, 2020 ekstruzijos, suderinta geležinkelių, etapo lentelė, pavaros skriemulys.

Produktas yra originalus antra vertus, ir ši sąlyga yra taip gerai, kaip paveikslėlyje.Mes jį pašalinti iš įprastos įrangos, ir mes įsitikinkite, kad produkto funkcijas, kurias paprastai.

Geresnės komunikacijos, prašome įtraukti "Skype" sąskaitą arba siųsti el. laišką į pašto dėžutę.Mes matome, pranešimas ir atsakyti jums kuo greičiau.

"Skype" sąskaitą:

El. paštas:

Pastaba: mikrometro yra centre skaidrių lentelė.Kai laivybos, mikrometro turi būti atskirtas nuo skaidrių lentelėje turi būti supakuoti ir išsiųsti, kuris gali apsaugoti produktą.

INFORMACIJA

pastabos klientams

APMOKĖJIMAS:

----------------------www.butautu.lt priimti virš mokėjimo būdai

PRISTATYMAS: Prekės bus paskelbtas kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo.Linkime pakuotės atvyksta į jums anksčiau, tačiau tarptautinio pašto, labai priklauso nuo vartotojo ir vietos post office, todėl, jei jums nereikia gauti savo daiktą,prašome connact mums,ačiū jums maloniai supratimą.Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir pristatymas.

GRĮŽTI & GRĄŽINTI:

Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, atidžiai.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Vadovas spręsti problemas taip:

ATSILIEPIMAI: Mes tikimės, kad jums patinka elementą ir tikimės, kad jūs apsipirkti su mumis, dar kartą artimiausioje ateityje.Jūsų pasitenkinimas,gavo suppirt yra pati pagrindinė varomoji jėga mums, kad nesiliaujantys pastangas!Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5.

DĖMESIO: Būdas bendrauti: Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia klausimą apie prekę.Mes atsakyti į jūsų klausimą arba el. 24 valandos(nes jet lag).Transporto problema: Tai tarptautinė prekybos, pvz., transportavimo procesus, kurie sukelia nepatogumus, prašome suprasti.Nuotraukų Dydis: Prašome atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos yra šiek tiek padidinama jūsų patogumui.Įsitikinkite, kad pranešimas tikrąjį dydį prekes, kaip jis gali būti mažesnis nei atstovaujančių foto.Matavimo paklaida: Prašome leisti maža paklaida.

Modelio Numeris XPG80
Prekės Pavadinimas midijos
Tipas Pramonės Kompiuterių Priedai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai