Nauja Reduced price!
Sienos Lipdukas lipnios Vandeniui PVC 20x10cm Šiltų Marmuro Žievelės ir Klijuoti Sienos ir Plytelių Įklija, Vonios kambarys ir Virtuvė Decors

Sienos Lipdukas lipnios Vandeniui PVC 20x10cm Šiltų Marmuro Žievelės ir Klijuoti Sienos ir Plytelių Įklija, Vonios kambarys ir Virtuvė Decors

€4.93

-59%

€12.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: skydelis plytelių, virtuvės organų, didelis virtuvės kriauklė, pvc sienų lipduko virtuvės vandeniui, marmuro sienos lipdukas, marmuro tualetas, klijuoti plytelių, lipnios mozaika, sieninės virtuvės vandeniui, nulupkite ir klijuoti plytelių sienos.

Apie Laivybos

We will ship prekės per 3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų faktorių.Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo.Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas.Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš pateikiant savo užsakymus.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau. 3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas , prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Sienos lipdukas 3D Namų Tapetai
Stilius Modernus
Scenarijus SIENOS
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Modelis
Klasifikacija Jungiklio Skydelis Lipdukai
Specifikacija Multi-piece Package
Plytų, Plytelių, tapetų Plytų, Plytelių siena lipdukas
Modelio Numeris XJY00057
Cenzūruoti Kodas XJY00057
medžiaga Plastikiniai
Modelis 3D Lipdukas
Tipas Marmuro plytelių lipdukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai