Nauja Reduced price!
šiuolaikinės abajur led siena šviesos geležies kambarį naktiniai eilėje miegamojo lempa cabecero de cama

šiuolaikinės abajur led siena šviesos geležies kambarį naktiniai eilėje miegamojo lempa cabecero de cama"

€55.83

-20%

€69.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: super cin, m12x1 tig, turbo obd, waer mergina, usb 64 31, marškinėliai cpp, ekrano 4j, šviesos 40a, mergina cole.

Ribotą laiką pagriebti Atgalinės atskaitos pabaigoje grupė įsigyti: 00 天 23 : 58 : Postmodernios paprasta krištolo rutulį liustra kūrybinė asmenybė loft restoranas, baras stiklo kamuolys burbulas laiptų liustra ¥ 130.0 pradinė Kaina: 130.0 Pirkti Dabar Šiaurės kambarį medūzos liustra post-modernus restoranas žibintai kūrybinė asmenybė paprasta miegamojo apšvietimas stiklo dizaineris liustra ¥ 720.0 pradinė Kaina: 720.0 Pirkti Dabar Šiaurės šalių šiuolaikinio minimalistinio filialas liustra kūrybinė asmenybė molekulinė lempos kambarį miegamasis restoranas magic bean Liustra Medžio lempos ¥ 1376.0 pradinė Kaina: 1376.0 Pirkti Dabar Šiaurės minimalistinio kambarį baras, post-šiuolaikinė pramonės stiliaus kūrybinė asmenybė burbulas stiklo kamuolys kaustytomis geležies magic bean liustra ¥ 199.0 pradinė Kaina: 199.0 Pirkti Dabar Šiaurės postmodernios kūrybinės minimalistinio meno, drabužių parduotuvės, restoranas, Baras, Kavinė tiesiai eilės keturių ragų liustra ¥ 798.0 pradinė Kaina: 798.0 Pirkti Dabar Šiaurės stiliaus sietynas paprasta miegamojo, valgomojo žibintai kūrybosasmenybės lempos macaroon post-modernus gyvenamasis kambarys žibintai ¥ 376.0 pradinė Kaina: 376.0 Pirkti Dabar Sveiki,

Kviečiame apsilankyti, visi mūsų produktai nėra įtrauktos pašto išlaidos. (Prašome kreiptis į Klientų Aptarnavimo krovinių) , Kokybės užtikrinimo, 7 dienas jokios priežasties grįžti, kad dabar Visos šviesos bus atiduoti. 源 Sveiki atvykę į užsakymo

Apsipirkimo

Ačiū jums, broliai ir draugai dėl jūsų dėmesio ir meilės.Mes nuoširdžiai jums aukštos kokybės ir prieinamos kainos produktų ir paslaugų, tikėdamiesi atvesti patenkintas ir laimingas internete pirkinių patirties Amoy draugais.Siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome atidžiai perskaityti ir suprasti mūsų produktų pardavimo taisykles prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Klientų aptarnavimas bus kantrūs ir atsakyti į jūsų klausimus išsamiai.

Nuotraukos fotografavimas

Nuotraukos lempos, parduodami visi paimti natūra.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių ir kitų veiksnių, kai kurie spalvų skirtumas gali būti dėl to.Prašome nepriimkite spalvų skirtumas problema tėvams pirkti atsargiai, toks sandoris ginčai negali būti panaudotas kaip priežastis grąžinti, prašome suprasti.

Pristatymo laikas

Po to, kai pirkėjas paėmė mokėjimo, tai buvo išsiunčiami per 48 valandas.Ypatingų aplinkybių (švenčių dienas/art/išparduota produktų ir kt.) bus pavėluotą pristatymą.Todėl prašome klausti pirkėjas, jeigu produktas yra prieš šaudyti, kad nebūtų vėlavimo jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū

Pažeistas pakeitimo

Nors mūsų produkto pakuotės yra labai stiprus, yra tam tikra rizika dėl pristatymo į trečiųjų šalių tolimojo gabenimo ir platinimo, ir ekstruzijos lempos yra neišvengiamas, ypač lempų gaubtai iš stiklo gaminiai, jei lempų gaubtų ir reikmenys yra nustatyta, kad pažeistas, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto ir fotografuoti sugadintas, priedai, ir mes atsiųsime jums priedai, express pristatymas.Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes suteiksime jums patenkinamas atsakymas į bet pagrįstų klausimų.Mes tikime, kad jei yra daugiau ramybės, atvirumas mums ir supratimą tarp visų kitų, pabandykite mąstyti kitaip, ir bet kokia problema gali būti išspręsta.

Pristatymas instrukcijos

Pirkėjai gali pasirinkti mokėti iš anksto arba iš anksto.A: iš anksto apmokėtas, kad po to, kai pirkėjas ir pardavėjas nustatyti siuntimo, pirkėjas pirmas sumoka siuntimo į gamyklą, ir gamyklos, ji renka ir moka ją kurjerių įmonės.B: mokėjimo yra tai, kad pirkėjas atsiskaito tiesiogiai su kurjerių įmonės, kai prekės pristatomos.

Transportavimo instrukcijas

Apskritai, yra du būdai, kaip pristatyti prekes: logistikos ir skubių pristatymas: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigus, tačiau trūkumas yra tai, kad laikas yra šiek tiek lėtesnis.Atvykus, gavėjas turėtų pasiimti prekės atvykimo stotis pats, po logistika prekės atvyksta, jie bus pranešta telefonu.Gavėjas, tik reikia, kad jo ID kortelę pasiimti prekes.B: express pristatymo privalumai greitas transportavimo greitis ir durų-iki durų " pristatymą (taikymo sritį, express pristatymas).Trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Jei esate ne skubėti, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.

Mūsų gamykloje pažadus

Trijų metų garantija.Nuo pirkimo datos, jei produktas turi elektros gedimo normaliomis naudojimo, ji gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinis).Garantija yra tik pataisyti arba pakeisti problema dalys; šios sąlygos negali mėgautis garantijos paslaugos: 1. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo elektros energijos tiekimo ir netinkamo montavimo; 2. žalos dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo. 3. Žalos, padarytos klaidos ar aplaidumo, naudojant netinkamus priedus. 4. Žala kitų nelaimingų atsitikimų.

Technics Gilding
Pagrindo Tipas E27
Šviesos šaltinių skaičius 10~15
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Prekės Pavadinimas DEEVOLPO
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Savybės 1
Garantija 1
Yra Lemputės Įtraukti taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prašymas Vonios kambarys
Stilius Modernus
Sertifikavimo EMS
Maitinimo Šaltinis AC
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Korpuso Medžiaga geležies
medžiaga Stiklo Akmenų
Įtampa 90-260V
Yra Pritemdomi taip
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Naudojimas ATOSTOGŲ
Modelio Numeris 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai