Nauja Reduced price!
4 nuotrauka tapybos sienos menas spausdinti graži naktį peržiūrėti plakatas sienų tapyba kambarį molbertas, drobė XJ3-400-312

4 nuotrauka tapybos sienos menas spausdinti graži naktį peržiūrėti plakatas sienų tapyba kambarį molbertas, drobė XJ3-400-312

€19.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis easels, lentelėje easels, nu, gitaros melodija, plakatas žvaigždėtas dangus, menininkas molbertas, nuotrauka easels, plakatas sienos, molbertas dažai, anim plakatas.

4 nuotrauka tapybos sienos menas spausdinti graži naktį peržiūrėti plakatas sienų tapyba kambarį molbertas, drobė XJ3-400-312

Note1: 1inch=2,54 cm,1cm=0.39 colių

Note2: gali būti šiek tiek skiriasi spalva,nes kompiuterio monitoriaus.

Note3: Šis paveikslas bus išsiųsti stiprus ir saugus neštuvų,pardavėjas atsako už bet kokius prarasti ar sugadinti.

Tapyba Dydis/Taille de peinture: size1: 30x60x2 30x80x2(12inchx24inchx2 12inchx32inchx2) size2: 20x40x3 20x60x2 (8inchx16inchx2 8inchx24inchx2)

Jeigu jums reikia tapyba ant kitų dydį, prašome nedvejodami leiskite man žinomas.Medžiagos/Aplinkos: Storos Drobės prekių Geriausi Meno Išsamiai: ištemptas ,įrėminti ant nugaros,pasirengę pakabinti.

be rėmelio ,tik drobė Technika : Didelio Tikslumo Spausdinti

Drobė Spausdinti:

Prašome atkreipti dėmesį, kad Drobė Spausdina yra neįrėminti spaudinius ant aukštos kokybės drobės, ir turi būti įrėminti, kol jie gali būti pakabinti.

Užtempta Drobė Spausdinti:

Užtempta Drobė Spausdina yra labai rekomenduojama, nes jie yra spalvingas ir ateikite pasirengę pakabinti.Pirkti ištemptos drobės spausdina sutaupyti laiko ir pinigų.

Importuojamų aukštos kokybės pušies ir ištemptos drobės rėmo yra kartu su state-of-the-art rašalinis spausdinimo technologija, kad šie puikūs nuotraukas.Šie atspaudai laivas su kabo, nagus ir saugiai supakuota su bubble wrap ir ostrong langelius, norėdami išvengti bet kokios žalos vežimo metu.

Foto parodyti:

Konkurencingos Kainodaros Mes visada galime pasiūlyti žemiausias kainas galima, o niekada kompromisų dėl kokybės.

Suvynioti ir ištemptas ant tvirtos medinis rėmas, pasirengę pakabinti, be jokių papildomų kadravimo reikia.Reikalingi priedai pakabinimui yra supakuota kartu su savo tapyba.

Kabo Nurodymai

Pasirinkite vietą, kurioje norite pakabinti paveikslą.Vieta kabykla, kad kablys yra nukreiptas į viršų.Plaktuku vinį tvirtai į sieną vietos, yra atsargūs, ne pakenkti sienos.Pakabinti paveikslą ant kablio.

Forma Multi-nuotraukų Derinys
Kilmės vieta Guangdong, Kinija
Tipas PLAKATAS
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė Spausdinti Tapyba
Modelio Numeris XJ3-400-312
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas Geriausias Menas
Originalus No
rėmo Ištemptas taip
Rėmelio režimu Įrėminti Veidrodžiai
medžiaga Drobė
Paramos Bazės Drobė
Dalykai Natiurmortas
Pritaikyti taip
Rėmas taip
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Technics Purškiamojo Dažymo
Formos Nereguliarus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai