Nauja Reduced price!
Vėliava Jungtinės Karalystės Londono minkštos TPU Case Sony Xperia X XA XA1 XA2 XA3 XZ XZ1 XZ2 XZ3 XZ4 L1 L2 L3 Plius Compeact

Vėliava Jungtinės Karalystės Londono minkštos TPU Case Sony Xperia X XA XA1 XA2 XA3 XZ XZ1 XZ2 XZ3 XZ4 L1 L2 L3 Plius Compeact

€1.42

-36%

€2.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sony e, xperia xz1, byla sony xperia xz1 piniginės, vaizdo kamera sony z5, Sony Xperia XZ1, stiklo xperia z1, dekoro londono, sony xperia z5 ekranas pakeisti, dangtis sony xz1 kompaktiškas, london uk.

Vėliava Jungtinės Karalystės Londono minkštos TPU Case Sony Xperia X XA XA1 XA2 XA3 XZ XZ1 XZ2 XZ3 XZ4 L1 L2 L3 Plius Compeact

Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! - Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės, bet nondelivery neturėtų būti atsakingas mus, jei klientas nepateikia. .Darbo užmokesčio

1. Mes galime tik priimti mokėjimus internetu.

2. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 darbo dienas po užsakymo pateikimo, arba kad bus pripažinta negaliojančia ar panaikinta sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamią informaciją, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį užpildyti pirkėjo informaciją.

Pristatymas

Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu trunka 30-60 dienų laivas visame pasaulyje.Jei jūs patenkinti didelį prekybos sezoną, pristatymo laikas, bus atidėtas tarp 10 ir 25 dienomis.

1. Mes išsiųsti prekes per 5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo, problemos ir žala, kurią Laivybos Paslaugas, tokias kaip įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turi būti atsakingas už bet kokį mokesčių ir / arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir produktai bus pažymėti kaip "dovana" ar "pavyzdys" lengvai muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (Jei norite deklaruoti prekes, kaip ir kitas prekės pavadinimą, arba nurodyti muitinės vertės, prašome mums pranešti užsakant).

Grąžinti

1. Visi produktai yra tikrinami prieš vežimą,

2. Laivybos ir tvarkymo išlaidos yra negrąžintinas ir klientas turi būti atsakingas už visus grįžti ir vėl mokesčiai.

3. Visos grąžinamos prekės turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Defektai padarė vyrai nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižyti ir pan.

4. Už bet kokį daiktą, prašome siųsti elektroniniu EMS arba jūsų vietos pašto, kai jūs jį grąžinti.

Komentarai

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kaip jūsų komentarai yra labai svarbus plėtojant savo verslą, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių), jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę yra labai svarbu mums.

3. Susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį (1-3 žvaigždės).Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą.Ačiū už jūsų supratimą.

Tipas Įrengtas Atveju
Dizainas Vėliavos Jungtinė Karalystė, Londonas
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinama Sony Xperia Serija
DYDIS 5.8
Shell padengti Sony Xperia XZ Shell atveju padengti XSony Xperia XZ1 XZ2 XZ3 XZ4 Compeact
Savybės Skaidraus Silicio TPU Case Sony Xperia
medžiagų kokybė Aukštos kokybės, aplinkos apsaugos TPU medžiagos
Shell padengti Sony Xperia XA3 Shell padengti Sony Xperia X XA XA1 XA2 Plius
Stilius Mados Stilius
Suderinamas Mobiliojo Telefono dėklas Sony Xperia
Išvaizda Skaidraus Silicio minkštos TPU
Dropshipping parama
Suderinamos Prekės SONY
Shell padengti Sony Xperia L3 Telefono Atvejais Dangtis Sony Xperia L1 L2

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai