Nauja Reduced price!
1Pc Stalčių Organizatorius Makiažo Teptuku 6 Skyrių Dėklas Vonios Akrilo Aišku, Kosmetikos Organizatorius Turėtojas Vonios kambarys

1Pc Stalčių Organizatorius Makiažo Teptuku 6 Skyrių Dėklas Vonios Akrilo Aišku, Kosmetikos Organizatorius Turėtojas Vonios kambarys

€10.48

-43%

€18.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kūrybos makiažas organizatorius, makiažas organizatorius medienos, lauke makiažas organizatorius, metallic makiažas organizatorius, arylic makiažas organizatorius, kosmetika, makiažas organizatorius, r makiažas organizatorius, keramikos makiažas organizatorius, akrilato makiažas organizatorius, kiaušinių makiažas organizatorius.

1 Vnt Stalčių Organizatorius Makiažo Teptuku 6 Skyrių Dėklas Vonios Akrilo Aišku, Kosmetikos Organizatorius Turėtojas, Vonios kambarys, Virtuvė, Miegamasis

Aprašymas

Išlaikyti jūsų vonios kambario aksesuarai ir kosmetika ranka su šiuo krištolo skaidrumo tuštybės organizatorius.Tvirtas ir stabilus dizainas.Šešių kamerų paspaudę šepečiai, šukos, losjonai, plaukų lakas, kvepalai, ir daug daugiau.

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: Arcylic.

- Dydis: 23.8 x 16.8 x 9.3 cm.

- VONIOS kambarys ORGANIZATORIUS: Puikiai tinka organizuojant losjonas, medvilnės tamponai, tvarsčiai, akių lašai ir daugiau.Veikia puikiai, ant stalviršio, taip pat.

- 6 MULTI DYDŽIO KUPĖ: 6 kamerų, kad saugojimo vėjas.Lengva matyti ir pasiekti.

PARDUOTUVĖJE VISKAS: Jūs galite įrašyti viską į vieną vietą, pincetai, vatos pagalvėlės, makiažas, medicina, buteliai ir daugiau.

- AIŠKU, IR ILGAAMŽIAI-Tai organizacinė priemonė sukurta taip, kad tiktų labiausiai medicina, spintos.Jos iš tvirto skaidraus plastiko su tekstūra apačioje, susilieja puikiai dera su bet kokio kambario dekoro.

- IDEALI DOVANA: Puiki dovana moterims ir merginoms.

1 x Makiažas Organizatorius

medžiaga Akrilo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai