Nauja Reduced price!
Doitmy Kūrybos Turas Turėtojas Nešiojamų Fiksuotojo Prekių Stentas Stovėti Multi-Funkcija Telefonas Žiedas Sagtis Mobiliojo Telefono Laikiklis TSLM1

Doitmy Kūrybos Turas Turėtojas Nešiojamų Fiksuotojo Prekių Stentas Stovėti Multi-Funkcija Telefonas Žiedas Sagtis Mobiliojo Telefono Laikiklis TSLM1

€0.31

-13%

€0.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automobilio turėtojas, tvarstis telefono turėtojas, savininkas telefono, telesin telefono turėtojas, ugreen universalus automobilinis telefono laikiklis, vyrų žiedas, telefono stovas, automobilio savininkas telefono, universalus telefono turėtojas sunkvežimis, telefonas kišenėje lizdas.

Aprašymas:

Paprasta forma + metalo besisukančio žiedo laikiklis, 360° laisvas sukimas, tinka visų rūšių mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių.

Metalo žiedas laikiklis gali būti pridėtas prie jūsų telefono ar tablečių teikti tvirtai, kad ji niekada krioklys.

Pridėjus mobilųjį telefoną, žiedą laikiklis taip pat sumažina vagystės riziką.Didelio klampumo, pažangių lipni 3m slėgiui jautria lipniąja telefonas žiedas taip pat gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono laikiklis.

Dydis: 3.2*3.2*0.3 cm

Grynasis svoris: 15g

Spalva pasirinktinai: Pagunda raudona, Premium, juoda, Vyšnių milteliai, Jūros mėlyna, violetinė Romantiška

Neprivaloma modelis: logotipas, no logo

Medžiaga: aukštos kokybės metalo

Techniniai duomenys:

Įdėti savo telefoną bet kurioje vietoje, žiūrėti vaizdo įrašus, klausytis muzikos, atlikti vaizdo skambučius, arba naudoti jį kaip puikus sprendimas jūsų žadintuvas.

Padėkite jį ant savo stalo ir koreguoti kampą iš žiedo visada pasiekia kampas jums reikia.Galite naudoti savo pirštus laikyti žiedą, ir įdėti savo telefoną ant delnu, suteikti jums daugiau laisvės turėti savo telefone.

100% nauji aukštos kokybės, galima parama magnetinis automobilinis laikiklis, Mes tik norime daryti gera kokybė

Pakuotė:

1* mobiliųjų telefonų žiedo laikiklis

Pastabos:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą!

TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE GRAŽUS PIRKINIŲ!

įkroviklis No
Magnetinis taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DigRepair
Modelio Numeris FA95902
medžiaga Metalo
Naudoti automobilis
Suderinamos Prekės Universalus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai