Nauja Reduced price!
Kaimiškas Užuolaidos Nuo Saulės Spindulių, Patenkančių Per Šiek Tiek Atvirų Durų Šešėlis Saulės Spindulių Namo Viduje Vaizdas Kambarį Miegamojo Lango

Kaimiškas Užuolaidos Nuo Saulės Spindulių, Patenkančių Per Šiek Tiek Atvirų Durų Šešėlis Saulės Spindulių Namo Viduje Vaizdas Kambarį Miegamojo Lango

€11.86

-20%

€14.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: užuolaidų kambaryje, užuolaidų balta, užuolaidų svetainė prabanga, užuolaidų langą, užuolaidų šiaurės, užuolaidų spausdinti, užuolaidų violetinė, užuolaidų trumpas langą, užuolaidų dvigubai, užuolaidų pilka.

Kviečiame apsilankyti mano parduotuvėje : Medžiaga:100% ekologiška Poliesterio pluošto Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis:(WidthxHeight)

Pasirinktinis Dydis:Susisiekite su Pardavėju Prieš Užsakymus Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3 kartus pločio, jūsų vonios kambarys Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl ( 1-3cm ) hemming.Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių ir kitą ryškumą gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis.

Apie Laivybos

1. Mes atsiųsime elementus per 1-5 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra comfirmed pagal platfrom( Tai užsakymą produktas, todėl, kad negali būti atšaukti, po 2 dienų).

2. Kartais, mes neturime sekti jūsų pasirinktą laivybos būdas, nes mes pasirinkti efektyviausias laivybos kelią jums.Leiskite jums gauti produkto greičiau.

3. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .Mes padėsime jums išspręsti problemas .

Po Pardavimo Paslaugos

1. Jei produktas yra ne taip, aprašymas ar skaldytų dėl tranzito,prašome atsiųsti mums nuotrauką,mes bus padaryti, grąžinti visą arba siųsti naują produktą jums.

2. Jei sklypas nėra arba kai kurių produktų trūksta ,prašome susisiekti ir siųskite mums nuotraukas, mes išsiųsti prarastą krovinį /siuntinį į jums ar visiškai grąžinti pinigus.

Formatas Virvė
Vieta Langas
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Modelio Tipas AUGALŲ
Useage Dekoras
Pritaikyti taip
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Funkcijos 2 užuolaidas kambarį
Apdorojimo Reikmenys Kaina Atmesti
Modelis Verpalai Dažyti
Tipas Užuolaidų
Funkcijos 3 Kalėdinis Namų Dekoras Užuolaidos
Technics Audiniai
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Naudoti Buveinė
Nemokamas Pristatymas taip
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
medžiaga 100% Poliesteris
Dropshipping taip
Stilius Modernus
Funkcijos 1 Virtuvės Užuolaidos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai