Nauja Reduced price!
Princesė 2020 Royal Mėlyna Satino Glitz Gėlių mergaičių Suknelės maži Vaikai Vestuvių suknelės Oficialią Šalies merginos inscenizacija suknelės

Princesė 2020 Royal Mėlyna Satino Glitz Gėlių mergaičių Suknelės maži Vaikai Vestuvių suknelės Oficialią Šalies merginos inscenizacija suknelės

€83.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: prabanga orchidėja gėlė, prabangūs naktiniai pižama, prabangūs laikrodžiai nesun, pusiau sunkvežimių apkrovos barai, sijonas mokyklos oda, puslankiu krūtinės krepšys, pusiau toral patalynė, mėnesio iššūkis maisto, smart šviesos xlite100.

dydžių lentelė

Kaip Matuoti

Spalvų Schema

Prašome Atkreipti Dėmesį :

A. Gamybos lyderio laikas: 20-25 darbo dienų, už skubėti, kad, prašome teirautis man pirmas.B.Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

C. vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!!!D. Prašome duoti man savo kraštutinybė dydį ir spalvą, kai užsakymą, ir aš esu labai laimingas, kad procesas grįžta, kai tai būtina, siekiant, kad suknelė labai tinka su jumis!E. Klientams iš Brazilijos, prašome pateikti jūsų CPF skaičius, kai jūs pateikiate užsakymą, mums svarbu, kad laivas suknelė jums.F.Pasak pašto tarnybos pranešimą, Kinija Paštu, Oro Paštu , gavėjas iš rusijos Federacijos reikia suteikti mums Visą Vardą, o perkate produktus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti jums, kad mes galime, mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties, Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjui visą nuostolių, pirkėjas turi bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Apie Atsiliepimą: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Dėkojame už jūsų laukti.Aš pradėjau miss you, prašome grįžti į mūsų parduotuvės pagrindiniame puslapyje, ten turi būti vieną elementą, kad jums patinka

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Elemento Tipas Gėlių Mergaičių Suknelės
Prekės Pavadinimas BRLMALL
Audinio Tipas satin
Tikrasis Vaizdai taip
Iškirpte O-Kaklo
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Varčias
Siluetas A-LINE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai