Nauja Reduced price!
13X3CM Peilis Modelio Automobilių Lipdukas, Kūno Padengti Įbrėžimams Apdailos Vandeniui aplinkosaugos ¾enklelis, Vandeniui Vinilo Decal Automobilių Apdailos

13X3CM Peilis Modelio Automobilių Lipdukas, Kūno Padengti Įbrėžimams Apdailos Vandeniui aplinkosaugos ¾enklelis, Vandeniui Vinilo Decal Automobilių Apdailos

€1.70

-59%

€4.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kaltiniai peiliai mėsa, c41 peilis, ford peilis, galinį dangtelį peilis, cima peilis, saulė peiliai, peilis motociklas, pereiti peilis į peilis, f1 peilis, oro peiliai.

Peilis grafinis automobilių lipdukas spalvinga mados pvc, atsparus vandeniui vinilo automobilių decal

Tipas: Lipdukas

Medžiaga: aukštos kokybės PVC

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Įžanga:

1. Lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės PVC ir gali būti įterptas į kūną, langai, durys, stiklo, sienų, nešiojamieji kompiuteriai, riedlentės, buitinių prietaisų ir bet plokščia ir lygi objektus.

2. Madingas dizainas, aukštos matomumas, gali visiškai pabrėžti, kad egzistuoja daiktai, bet taip pat rodo savo stilingas asmenybės stilius.

3. Lipdukas yra ilgalaikis vandeniui ir saulės-įrodymas, veiklos rezultatų, ir bus ne išnyks, kai jis yra veikiamas saulės ilgą laiką, ir nebus pažeisti automobilio kėbulo.

Naudojimo instrukcijos :

1. Naudoti lipdukus, švaraus paviršiaus objektas turi būti įdiegta.

2. Lėtai nuimkite priekinį linijinės lipdukas užtikrinti, kad lipdukas vis dar pakimba ant skaidrios perdavimo popieriaus juosta.Jei dalis jūsų lipdukas yra panaikinta pagrindo popieriaus, paspauskite pagrindo popieriaus atgal, kol ji prilimpa prie perdavimo diržas.

3. Nušveitus off lipdukai nuo gleivinės, suderinti lipdukai ir padėkite ant paviršiaus lipdukai.

4. Naudoti banko kortelę, valytuvas arba panašių daiktų, nuvalyti lipdukai pašalinti burbuliukus ir raukšles, ir įsitikinkite, kad jis yra visiškai nesuprantamos į paviršių

5. Atsargiai išimkite perdavimo diržas iš lipdukas ir įsitikinkite, kad lipdukas yra nesuprantamos į paviršių.Jei jums rasti, kad dalis decal nebuvo išleistas iš perdavimo diržas, paspauskite jį žemyn, atgal į paviršių, ir pakartokite šį procesą.

Tipas Kitos 3D Lipdukas
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Elemento Ilgio 13cm
Modelis Oem
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas PVC
Elemento Plotis 3cm
Kategorijos Lipdukai
Pakuotė Ne Supakuoti
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Dizainas Spalvos Keitimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai