Nauja Reduced price!
HITOM PRINCESĖ Golfo Džemperis Moterims Puloveriai) su Tuščiavidurio Iš Megztiniai Rudenį Nėrinių Šalto Pečių Jumper Traukti Femme

HITOM PRINCESĖ Golfo Džemperis Moterims Puloveriai) su Tuščiavidurio Iš Megztiniai Rudenį Nėrinių Šalto Pečių Jumper Traukti Femme

€27.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šalto pečių mezgimo, pečių megztinį, šalto pečių golfo, atvirų pečių megztinį, megztiniai megztinis moterims, šalto pečių, šaltas megztinis, švarkas pečių, megztinis moterims, nuo peties džemperis moterims.

1. 100% Brand New

2. Spalvų pasirinkimas : Chaki,Pilka

3. Medžiaga, iš audinio, suteikia patogią jausmas.

4. Dydis: S,M,L,XL.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šis rinkinys (Visos matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių , klaidos per 3 cm yra normalu ) Plz Vadovaukitės dydžių lentelė Pasirinkite Dydį Dydis Krūtinė(cm) Pečių(cm) Rankovės(cm) Ilgis(cm) S 96 * 62 42 M 100 * 63 44 L 104 * 64 46 XL 108 * 65 48 Užuomina, kad pasirinkote tinkamą dydį: Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu.

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

HITOM PRINCESĖ Golfo Džemperis Moterims Puloveriai) su Tuščiavidurio Iš Megztiniai Rudenį Nėrinių Šalto Pečių Jumper Traukti Femme

1*Moterų Megztinis

Mandagumas:

Saugumo sumetimais, mes repack prekes į kitą maišelį ar dėžutę, siekiant išvengti žalos siuntimo metu, taigi yra ne originalo langelyje įtraukti.

Didmenine ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Drabužių Ilgis Trumpas
Rankovės Stilius Reguliariai
Technics Kompiuterio Megzti
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
medžiaga Medvilnės
Medžiagos Sudėtis Medvilne+Akrilas
Apdaila Nėriniai
Apykaklės Golfo
Spalva pilka,chaki
Moterų Megztinis megztinis megztinis,moterų megztiniai
megztinis atsitiktinis megzti megztinis
Prekės Pavadinimas HITOM PRINCESĖ
Elemento Tipas Puloveriai
Puloveriai streetwear moterims megztiniai
trikotažo gaminiai megztinis šiltas megztinis golfo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Uždaryti Tipas NĖRA
Modelio Numeris C875 moterų megztinis
DYDIS S,M,L,XL
Storis STANDARTAS
Moterims Topai Rudenį, Žiemą Megztinis
Džemperis Moterims ilgomis rankovėmis megztiniai moterų puloveriai
harajuku megztinis megztiniai moterims,kalėdų džemperis
traukti femme moterų puloveriai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai