Nauja Reduced price!
Safyras Vestuvių Derliaus Viršūnėje Zawalcowany Oficialią Chalatai Vestido De Festa, Abito Da Sera Šampano Ilgomis Rankovėmis Zawalcowany Vakarinę Suknelę

Safyras Vestuvių Derliaus Viršūnėje Zawalcowany Oficialią Chalatai Vestido De Festa, Abito Da Sera Šampano Ilgomis Rankovėmis Zawalcowany Vakarinę Suknelę

€321.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: suknelė atvira pusėje, suknelė rožinės spalvos aksomo, vakare gown v kaklo, jaunavedžių vestuvių jumpsuit, jumpsuit vien, oficialus nėriniai, nuotakos jumpsuit, ankara kelnių, džinsai denim pinafore moterims, gimtadienis suknelė moterims.

100% Realių Foto,aukštos klasės nuotakos šydu,ką tu matai yra tai, ką gauni,tik iš Safyro Nuotakos!

Viršūnėje Ilgą vakarinę suknelę,Nauja Rudenį & Žiemos kolekcija

Spalva ir dydis: Mes galime tik pasiūlyti stadard dydis JAV 2 - US 16,prašome pasirinkti geriausią dydį, prieš pateikdami užsakymą.Jei nori užsakymą padaryti,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą.

Apdaila:Užkarpomis,Moterų ilgų Oficialių vakarinę suknelę

Kaip suknelę, yra pilnas vertus sprendimus ir aukščiausią kokybę,taigi tvarkymo metu yra apie 25-35 dienas,prašome apie tai.

24 valandas pavedimą,keisti dydį/spalvą ir kitus reikalavimus, nėra priimtina. (jūs žinote, suknelė buvo taliored,prašome suprasti).

Už mokestį, kuris priklauso nuo jūsų užsakymą , mes neturime mokestį.Jums reikia sumokėti mokesčių, jei savo užsakymą sakė, kad turi iš mokesčių.Mes nepriimame grįžti suknelė, nes mokesčių

100% realių foto,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate

1. Standartinio dydžio suknelė.mes ateis, remiantis mūsų standartinio dydžio lentelė, prieš jus, kad, įsitikinkite, kad išsamiai matavimo atitiko dydžio jums reikia.Sistemos numatytasis dydis yra pagrįstas JAV dydžio .

2. Pagal užsakymą pagaminti dydžio , kaip sekti matavimo vadovas savo nuorodą.

1. Krūtinė

2. Juosmens

3. Klubai

4. Viršutinės Krūtinė

5. Pagal Biustas

6. Įmova su Įmova

7. Peties, kad Krūtinė

8. Peties iki Juosmens

9. Petys į petį

10. Išorinis kojų(nuo juosmens iki grindų su batų)

11. Aukštis(viršuje, galva ant grindų su batų )

12. Spalvos suknelė

Maloniai Primena: Suknelė ateis remiantis griežtai duomenis, jums pateikti.mažiau nei 1,5 cm paklaida leidžiama drabužių liniją. 3.Prašome pasirinkti suknelę spalvos nuo mūsų spalvų lentelę, tada palikti spalvos numerį savo užsakymą pranešimą.Spalva turės mažai įtakos bazę skirtumas vnt.taigi, prašome suprasti spalvų skirtumas.Ačiū.

4.Pristatymas

Laivybos dieną paprastai 3-15 darbo dienų. (įvairių šalies laivybos laikas bus skirtingas )

Gali būti išsiųstas DHL, TNT, UPS, Fedex,AVS.

PASTABOS: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 15-30 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakinga už muitų 5.Grąžinimo Politika, Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. 1.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 3 dienas nuo gavimo jūsų daiktus. 2.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. 3.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. 4.Dydžio ar Tinka Klausimus : Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug ±1 colio nurodytus matavimus.Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai. 5.Spalvų Neatitikimas : Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 6.Už mokestį, kuris priklauso nuo jūsų užsakymą , mes neturime mokestį.Jums reikia sumokėti mokesčių, jei savo užsakymą sakė, kad turi iš mokesčių.Ačiū.

Mes nepriimame grįžti suknelė, nes mokesčių . 6.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Abiti Abito da sera
Traukinys Valymo Traukinio
Apdaila Duobute
vestido vestido de festa
elbise Gece elbisesi
medžiaga Poliesteris
Proga Oficialus Vakaras
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Suknelė sparkly Prom Dress
Siluetas Trimitas / Mermaid
Modelio Numeris MB-D005
Tikrasis Vaizdai taip
Jurk Avondjurk
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Kleid Abendkleid
Pristatymas Nemokamas Pristatymas/DHL/EMS/UPS/FEDEX"
Suknelės aukso Prom Chalatai
Talėja Natūralus
skraiste Chalatas De Soiree Musulmane
Iškirpte V-kaklo
Built-in Liemenėlė taip
DYDIS Custom Size or Standard Size
Rankovės Stilius Reguliariai
Audinio Tipas Tiulis
Mados Elementas derliaus
Prekės Pavadinimas Safyras Vestuvių
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai