Nauja Reduced price!
AEAK 2.5 Dual tiltas šepečiu DC Pavara Valdiklio plokštės, Modulis Arduino protingas automobilis robotas Mažas energijos suvartojimas MX1919

AEAK 2.5 Dual tiltas šepečiu DC Pavara Valdiklio plokštės, Modulis Arduino protingas automobilis robotas Mažas energijos suvartojimas MX1919

€0.75

-10%

€0.84

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dc vairuotojas variklis, arduino robotas, arduino jumper kabelis, arduino rinkinys robotas, arduino uno r3, programuotojas už atmel, automobilių robotas varantys, makeblock mbot, 18650 8s, arduino caterpillar.

2.5 Dual H-tiltas šepečiu DC Pavara Valdiklio plokštės Modulio komplektas Arduino protingas automobilis robotas Mažas energijos suvartojimas Produkto pristatymas: 2.5 galia-patobulintas variklis pavaros modulis su silikoninė viela, pin header, terminalo.Maitinimo įtampa 2V~10V, kurie gali vairuoti du nuolatinės SROVĖS varikliai arba vienas 4-wire 2-etapas žingsninis variklis tuo pačiu metu.Jis gali suvokti, funkcija į priekį ir atgal ir greičio reguliavimas, su šiluminės apsaugos ir automatinio atkūrimo.Produkto kriterijai: 1. Dvipusis H-tiltas pavara, gali važiuoti du nuolatinės SROVĖS varikliai arba vienas 4-wire dviejų etapų stepper motorinių tuo pačiu metu; 2. Modulio maitinimo įtampa 2V-10V; 3. Signalo įėjimo įtampa yra 1.8-7V; 4. Viena darbinė srovė 2,5 A, mažai budėjimo srovė (mažiau nei 0,1 uA); 5. Built-in anti-bendros valstybės laidumo grandinės, kai įvesties terminalą yra sustabdytas, variklis bus ne gedimas; 6. Built-in perkaisti apsaugos apygardos (ŽSD) su histerezės efektą, nereikia nerimauti dėl motorinių kiosko; 7. Gaminio dydis: 31*32*5 mm (ilgis, plotis ir aukštis), mažas dydis, tinka surinkimo ir transporto priemonės; 8. Montavimo skylės skersmuo: 2 mm. 9. Svoris: 11g INx prijungtas prie MCU I / O prievado, AUTOMOBILIŲ ir MOTORINIŲ-B yra prijungtas prie variklio.Nuolatinės SROVĖS variklio ratai logika, tiesa lentelė: Schema:

DYDIS:

Atsargumo priemonės:

1. Ryšys tarp teigiamo ir neigiamo polių elektros energijos tiekimas bus tikrai padaryti žalos grandinės.

2. Produkcija yra trumpas jungimas į žemę ar trumpas jungimas, produkcijos, o lustas yra termiškai saugomos.Tačiau, jei įtampa yra artima ar viršija 10V ir pikinės srovės gerokai viršija 2,5 A, lustas bus perdegti.

50474 Sveiki atvykę į AEAK oficiali parduotuvė

Prekės Pavadinimas AEAK
Sąlyga naujas
Darbinė Temperatūra -40-+85
Pakuotė Kita
Prašymas Kita
Maitinimo Įtampa 2-10v
Tipas Kita
Modelio Numeris mx1919
Išsklaidymo Galia 2,5 A

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai