Nauja Reduced price!
2019 Linijos, Puošnus Nėrinių Blizgučiai Bling Trys Ketvirtį Ilgą Traukinio Vestuvinė Suknelė, Nauja, Nėrinių-up Atgal Nuotakos Suknelė su Duobute Varčias

2019 Linijos, Puošnus Nėrinių Blizgučiai Bling Trys Ketvirtį Ilgą Traukinio Vestuvinė Suknelė, Nauja, Nėrinių-up Atgal Nuotakos Suknelė su Duobute Varčias

€160.98

-20%

€201.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lakštai madala, nb 11lh galia, rx400h gumos, kalnų krištolas s5, apšvietimo fork, stendas iphone6, rx400h "chrome", royal buldogas, synthwave berniukas.

PASTABOS

1. Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės, striukės, šydą ir mergina.

2. Jei jūsų dydis yra didesnis nei JAV dydis 16W, ten bus 20-30$ plius dydžio mokestį.

NUOTRAUKOS

DYDŽIŲ LENTELĖ

Prašome pasirinkti Standartinio Dydžio pagal savo matavimus.Mes galime padaryti suknelę pagal savo matavimus jei Standartas S ize nėra gerai jums.

Apie Grąžinimo Politika:

1.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Apie Atsiliepimą:

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū!!

Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų, Komunikacija yra tiltas, žmogaus protas ir pasaulis visada gražus pagal sklandžiai ryšių.

Jei mūsų prekės arba paslaugos jūsų netenkina, galite, prašome suteikti mums galimybę pagerinti prieš atidarydami ginčą.Mes visada darome viską, kad padėti.

Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Traukinys Teismas Traukinys
Apdaila Varčias
Tikrasis Vaizdai taip
Prekės Pavadinimas MERMAIDfUN
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Modelio Numeris w803
Built-in Liemenėlė taip
Stiliaus Numeris w803
Siluetas A-LINE
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nėščioms Moterims, No
Atgal Dizainu Nėriniai
Iškirpte Brangioji
Talėja Natūralus
Rankovės Stilius Reguliariai
Mados Elementas derliaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai