Nauja Reduced price!
Atlygis automatinis mechaninis laikrodis, vyriški žiūrėti prabanga vyrai žiūrėti tuščiaviduriai mechaninis laikrodis atsparus vandeniui šviesos Japonijos judėjimas

Atlygis automatinis mechaninis laikrodis, vyriški žiūrėti prabanga vyrai žiūrėti tuščiaviduriai mechaninis laikrodis atsparus vandeniui šviesos Japonijos judėjimas

€26.58

-30%

€37.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: japonija judėjimas, japonų kvarco žiūrėti, japonijos judėjimo žiūrėti, vyriškas žiūrėti, replica žiūrėti, prabangūs replica, prabangūs replica žiūrėti, japonijos žiūrėti, dengqin vyrai žiūrėti, vyrai .žiūrėti.

Žiūrėti Naudokite Atkreipti Dėmesį į Klausimus:

1, nereikia Žiūrėti su Radijo, Televizijos Ar kaip su Magnetinių Objektų Arti viena Kitos, taip, kad nedarytų Įtakos Tikslumui.

2, nedarykite Žiūrėti beveik Tirpiklis, Gyvsidabrio, Kosmetikos, Ploviklių, Purškiami Dažai, Klijai, Arba, kamparas Kitaip Watchcase, Watchband ir Kitomis Balinimo, pažeisti Ar Sugadinti.

3, siekiant Išvengti Watchcase, Watchband Rūdžių Arba Spalvos, per parą rekomenduojama Laikytis Išskalauti ir Sausas (toliau Galiniai "Vanduo" Vandeniui Vėliava Žiūrėti).

4, Mechaninė Žiūrėti, Kai jų nenaudojate, Geriausias Mėnesio Clockwork Kartą per Kelią Lentelėje Naftos Kietėjimas.

5, atsparus Vandeniui, Smūgiams ir Antimagnetic Žiūrėti, Galite Žaisti Tik Prevencinį Vaidmenį, Naudojimo Metu ir Turi Vengti Vandens, Magnetinių Kontaktų ir Stiprios Vibracijos, Taip, kad Nebūtų Sugadinti Judėjimo Įtaka Gyvenimo.

Žiūrėti Vandeniui Aiškinimas:

1, Ne Vandeniui, Vandens, Atsparus Pareigos: Plona Lentelė, Meninės Raiškos, Papuošalai Stalo Dažniausiai Yra Toks, rekomenduojama Mažiau Artimi Vandens Garų, Kolekciją, Kai patenka į Sausą Ne Muzikos Banga į Vietą.

2, Atsparus Vandeniui Prietaisas Žiūrėti 30M; Įprasta Vandeniui, bendrosios Gniuždymo galinis Dangtelis Turi Anti-Drėgmės Invazija Funkciją, bet Jis Nėra Tinkamas į Vandenį ir Plaukimo, nes Tik Atsparus Vandeniui Įrenginys Ji.

3, atsparus Vandeniui Prietaisas Laikrodžiai 100M virš Dangčio Užraktas Dantys, gali Pakrovimas, su Sąlyga, Kad Vertimas Arba Dauginti, Negali Būti Plaukimas, Nardymas.

4, Nardymas Laikrodžiai 200M virš; kai Nardymas ir Paprastai Reikėtų Atkreipti Dėmesį, kad keisti Laiko po iš Tiesų Fiksavimo Kiekvieną fang shui tou.

Atsparus vandeniui performance 30m
biao di Tipas Per Pabaigos
Juostos Plotis 22mm
Judėjimas KVARCAS
Dirželio medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Byla Storis Kaip 14mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Prekės Pavadinimas Šokių Gudrumu
Judėjimo Tipas Mechaninė
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Veidrodis medžiaga Mineralinės Sustiprintas Stiklo, Veidrodžio
Bylos Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Modelio Numeris RD32003M
Ciferblato Skersmuo 43mm
Taikoma Minios Vyras
Stilius laisvalaikis
atsparus vandeniui Gali
Funkcija Atsparus Vandeniui
Juostos Ilgis 24cm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Grupė Medžiagos Tipas NERŪDIJANČIO PLIENO
Byloje Formos ROUND
užsegimas medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai