Nauja Reduced price!
Plaukų Formavimo Priemonės Patogi Šukuosena Priežiūros patvaraus Plastiko Garbanoti Plaukai Purus Įrašą 2vnt Hair Curler

Plaukų Formavimo Priemonės Patogi Šukuosena Priežiūros patvaraus Plastiko Garbanoti Plaukai Purus Įrašą 2vnt Hair Curler

€1.51

-29%

€2.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kolega a1 atveju kieti saldainiai, kolega a15 atveju protoctive, nick kartą atsisiųsti filmą, kolega 31 atveju gavyba, nikelio spalva, sagės, segtukai, , nikelio nemokamai earings kūdikių, nick judy 5d deimantų meno, kolega a1k atveju brau žvaigždės, dinaminis žibintų golf 6.

Savybės:

1. Paprasta ir patogu: šių kreivų garbanoti statinėse yra puikus sukurti žavias garbanas.Jie yra paprastas, greitas ir sklandus, ir sukurti puikus garbanotas plaukų stilių, kad trukti ilgai.

2. Lengvas: Lengvas ir lengva nešioti, jis gali būti naudojamas ant drėgnų ir sausų plaukų.

3. Negadina plaukų: specialios minkštos medžiagos, dizainas, netraukia ar bite, apsaugoti plaukus.Jums nereikia stiprus, lyginimo, jūs galite lengvai turėti romantiška ir žavinga šukuosena.

4. Bendradarbiauti su skystųjų stilius: plaukų priežiūra arba skysčio stilius turi geriausią poveikį.Tiesiog purškimo plaukų su kai kurie vandens ar plaukų laką, tada suristi garbanoti geležies, saugoti ją, o tada imti garbanoti geležies, ir garbanos atrodys gražus.

Aprašymas:

Šis produktas yra lengvas ir paprastas, tinka garbanoti ir stiliaus plaukai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Naudojimas: garbanoti plaukai

Dydis: 10.7*2.5*1.8 cm

Pakuotė:

2 x hair curler

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai