Nauja Reduced price!
Individualų Namą, Pasirašyti Lenta skaidraus Akrilo Blizgesio Juoda Pagrindo Skydas Durų Skaičius/Gatvės Pavadinimas Prisijungti

Individualų Namą, Pasirašyti Lenta skaidraus Akrilo Blizgesio Juoda Pagrindo Skydas Durų Skaičius/Gatvės Pavadinimas Prisijungti

€12.82

-10%

€14.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: namo numeris, plokščių skaičius, namo numeris lauko, desertas plokštės, 7 colių plokštelė, kortelė, pasirinktiniai akrilo, antikvariniai porceliano plokštė, neoninės šviesos ženklas užsakymą espanha, pasirinktiniai akrilo kūdikių, balta neoninis ženklas užsakymą.

Pritaikyti jūsų namuose ar kieme, gali būti įrengtas Namas priešais, miegamasis, vonios kambarys, valgomojo, vaikų žaidimų kambariai, šeimos/studijų, šiltnamio efektą sukeliančių, prieškambario, rakinama, kieme ir bet kur, kur jūs norite, kad ji būtų.

1> 100% Rankų darbo

2> 5 mm skaidrus stiklas akrilo lenta ir juoda pagrindo skydas iš nerūdijančio plieno laikiklis įtraukti.

3> 6 Šriftus, rinktis,jei nėra nurodyta, %, mes priimsime tai, kaip Times New Roman Šriftą.

4> 200mmx140mm, puikią paviršiaus, atitinka aukščiausius standartus.

5> Išoriniai šviesos vinilo su savo choiceof durų skaičius / gatvės pavadinimas / tekstas, nuolatinis, aukštos darni klijais, tvirtos ir ilgaamžės.

6> 100% atsparus vandeniui, nereikia jaudintis, koks klimatas , garantija!

7>, spustelėkite "Pirkti Dabar" ir sekite mokėjimo procesą palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo tekstą apnašas ir šrifto norite, kad ji būtų.

Formos Stačiakampis
medžiaga Akrilo
Modelio Numeris 200mm*140mm
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai