Nauja Reduced price!
Suaugusiųjų Paauglys Skate Lenta Mini Riedlentė Plastiko Longboard Keturių ratų longboard Čiuožimo Lauko Sporto Girl Berniukas 80cmx20cm

Suaugusiųjų Paauglys Skate Lenta Mini Riedlentė Plastiko Longboard Keturių ratų longboard Čiuožimo Lauko Sporto Girl Berniukas 80cmx20cm

€16.43

-4%

€17.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: valdybos riedlentė, longboard, vyrai riedlentės, gotway nikola, aparatūros riedlentės, skate ratų, formos riedlentė, pirštų riedlentė, skrituļslida, lija skate longboard.

Savybės:

--Lengva Važiuoti:Pilnas Riedlentė gali ne tik suteikia daugiau stabilumo ir saugumo vartotojais, bet ir turėti tiek koja į jį .Stiprus atsparumas smūgiams,kuris tinka ir berniukams, ir mergaitėms.

--Puikiai Kontrolė: Ši dviaukštė numatyta, apskritai labai lengvas įgaubti, o vidutinio dydžio ratų arkos, siūlanti premium kontrolės, kai jojimo ar scenos gudrybės.Tai Riedlentė puikiai tinka Pradedantiesiems ir daro Pro pagrindinius triukus ir kitų triukų, todėl jį lengva išmokti ir mėgautis įdomus jis duoda.

--Sklandžiai Jojimo Greitis:Tinka čiuožėjas čiuožimo gatvės, skate parkų, rampos, baseinai ir kitų lygių paviršių ar net nelygaus pagrindo, Anti-slip Saugos.

--Lengva Stabdyti: Kai norite sustabdyti , tiesiog įdėti vieną savo koją ant žemės, kad jį sustabdyti.Ar galite liesos savo kūną priešinga kryptimi sulėtinti greitį, tada sustabdyti savo riedlentė.Gera Dovana.

Techniniai duomenys:

Dydis:80cmx20cm/31.5inx7.8v

Medžiaga:Glaistant Aliuminio lydinio rėmas + PVC varantys

Į paketą įeina:

--1xFour varantys riedlentė

{infomodule}

Tipas 2 Skate Board denio
Tipas 4 skate lenta vaikams
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių VYRAI
DYDIS 31.5inx7.8in
Modelio Numeris Skate Lenta
Tipas Keturių ratų Longboard
Tipas 5 skate board vyrams, moterims
3 tipas skate board suaugusiems
Tipas 1 Skate Lenta
Valdybos Kategorija du kartus rokeris
medžiaga Aliuminio lydinio rėmas + PVC varantys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai