Nauja Reduced price!
Skatinimas! Kraftpopieris Krepšiai, 25Pcs 5.9X3.14X8.2 Colių Mažų Popieriaus Dovanų Maišeliai Balto Popieriaus Maišeliai Su Rankenomis, Popieriaus, Pirkinių Maišelių Pa

Skatinimas! Kraftpopieris Krepšiai, 25Pcs 5.9X3.14X8.2 Colių Mažų Popieriaus Dovanų Maišeliai Balto Popieriaus Maišeliai Su Rankenomis, Popieriaus, Pirkinių Maišelių Pa

€10.55

-31%

€15.51

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: uždarus krepšys, dirželis, valdikliai ventiliatorius rgb, bxxy paprastas megztinis, corsa mk2 priekinis žibintas, atveju, stabdžių poveikio s8, gse iptv smart link", hafurt umax baterija, sąrašas iptv m3u pasaulyje, iphone 6g atveju nano.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Skatinimas!Kraftpopieris Krepšiai, 25Pcs 5.9X3.14X8.2 Colių Mažų Popieriaus Dovanų Maišeliai Balto Popieriaus Maišeliai Su Rankenomis, Popieriaus, Pirkinių Maišelių Pa

kraft popierius dovanų maišeliai yra pagaminti iš Popieriaus, kuris yra biologiškai skaidomas ir perdirbti.Mažas popierinius maišus su rankenomis sveikiau ir daugiau upscale atrodo kaip plastikinės.

Dugnas atrodė tvirtas ir popieriaus pasukti rankenos yra didelės.

Šie baltos spalvos kraft dovanų maišeliai yra geras, gražus tuščias matiniu paviršiumi arba papuošti ar padailinti, kiek reikės, ir dažų skirtingų atostogų poreikius.Mažas dovanų maišeliai su rankenomis gali būti pritaikytas bet kokiai progai arba net atstovauti jūsų verslui pridėti savo logotipą.

Tai paprasto balto popieriaus dovanų maišeliai būtų puiku, Motinos Diena dovanų maišeliai, mažai pirkinių krepšys, goodie maišelius,už maišus vestuves ar šalis.Taip pat malonu, mažmeninės prekybos krepšiai ir prekių maišelius vietos amatų rodo, meno festivalius ir amatų rinkose, ypač per šventes.

Matmenys: Plain White Kraftpopieris Krepšiai 5.9x3.14x8.2 Colių,25pcs.

spalva: Balta

Medžiaga: Popierius

Pakeisti plastikiniai t-shirt stiliaus krepšiai su šių clic popieriniai maišeliai, kurie yra ne savitą kvapą galite pakartotinai su lengvumu.Nuostabi mažai popieriniai maišeliai gali būti naudojami ne gimtadienio, baby shower, vestuves, padėkos, Kalėdų ir kt.Pridėti savo kūrybinę idėją ir jūsų maišai turi tapti kitoks.

Mūsų kraftpopieris maišeliai yra blizgaus popieriaus, kuris juos šiek tiek daugiau elegantiškas ieškote nei plastiko, kurie linkę ašaros lengvai.

Mažmeninės prekybos popieriaus šalies maišeliai yra puikus dydžio ir dirbti gražiai dėl savo smulkaus verslo,tucking į krūva mažai goodies, tuziną ar du slapukus, Kalėdų duona, žvakės ir kt.Taip pat, galite spausdinti savo etiketes/logotipas antspaudas ant kiekvieno popieriaus maišelis, pagamintas maišeliai vardu jūsų parduotuvėje.

Balta popieriaus dovanų maišeliai: Jis yra universalus, tik apie viską, įskaitant ir dovanų pakavimo, dovanų duoti, produktų maišus ir mažmeninė prekyba.Puikiai tinka atostogų dovanų maišeliai, pirkinių maišeliai, mechandise krepšiai ir vestuvių sveiki maišeliai.

Puikus amatų ir "PASIDARYK pats".Galite suknelė tuščią popieriaus maišeliai naudojant juostelės, žymes, blizgučiai ir pompoms.Sukurkite savo unikalų dovanų maišeliai ir tapo kitokia.

Kraftpopieris Krepšiai Dydis: 15 x 8 x 21cm

Komplektą Sudaro:

25 X Popieriniai Maišeliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai