Nauja Reduced price!
Antikvariniai Kolekcijos Rankų darbo Žalvario mandarinų antys amatų arbatos kambarį darbalaukio ornamentu Miniatiūriniai vestuvių dekoravimas a2063

Antikvariniai Kolekcijos Rankų darbo Žalvario mandarinų antys amatų arbatos kambarį darbalaukio ornamentu Miniatiūriniai vestuvių dekoravimas a2063

€18.74

-10%

€20.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dnd dragon miniatiūriniai, dragon vyras miniatiūriniai, antys mandarinų antis, vyrai kailis mandarinų, Miniatiūriniai, antis mandarinų vyras, Žalvaris, kai mažasis drakonas, vario statulėlės, antis keychain mandarinų.

dėkojame už jūsų aplankyti mūsų parduotuvės , jūs privalote būti nuostabios, jei jūs pakabinti mūsų parduotuvėje.

mes turime daug skirtingų daiktų, ir mes turime pasiūlyti geriausia kaina su geriausios kokybės.

jei jūs, kaip ir kiti žaislai, jūs galite ieškoti sau nuo mūsų parduotuvėje, arba galite susisiekti su mumis laisvai, mes galime atsiųsti nuorodas nepriklausomai nuo jūsų reikia , ačiū už jūsų aplankyti mūsų parduotuvėje.

jei jūs pirkti urmu, jūs galite susisiekti su mumis laisvai, mes galime jums pasiūlyti geriausia didmeninės kainos, arba, jei norite, specialūs customed-pagaminti žaislai,mes galime padėti jums gaminys gerai.

aprašymai:

Medžiaga: žalvaris

dydis: 5x2.5cm

Procesas: Kiekvienas iš mūsų produktai yra garantuotas turi būti visiškai rankų darbo, tikslumo poliruoti, ranka tempti, ir kiekvienas procesas yra griežtai tikrinami dėl produkto kokybės.daugiau keychains ,statulos ,skulptūros, prašome apsilankyti .pastabos:

1. Dropshipping yra palaikomi.prašome jums tiesiog maloniai palikti žinutę lašas laivybos jūsų užsakymą,mes išsiųsti prekę be sąskaitos faktūros ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2.Jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar kitų priežasčių, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš atidarydami ginčo ar palikti ne-gera apžvalga.Mes darome viską, kad reslove problemas,grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų.

medžiaga Metalo
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas XFFox
Temos Gyvūnų
Stilius Dirbtinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai