Nauja Reduced price!
Balta Rausva Vaikų Maudymosi Mielas vientisas Bamblys Baby Princess Sparno Plaukimo Kostiumai Su Bžūp Vasaros Paplūdimio Maudymosi Kostiumai

Balta Rausva Vaikų Maudymosi Mielas vientisas Bamblys Baby Princess Sparno Plaukimo Kostiumai Su Bžūp Vasaros Paplūdimio Maudymosi Kostiumai

€11.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: patikrinkite merginos plaukti, kelnės mergaitėms plaukti, "žvaigždžių karai" merginos plaukti, merginos maudymosi kostiumėlius plaukti, tillys merginos plaukti, op merginos plaukti, moteris kūdikį plaukti, plaukti mergaičių maudymosi, top baby girl plaukti, merginos berniukas trumpas plaukti.

Balta Rausva Vaikų Maudymosi Mielas vientisas Bamblys Baby Princess Sparno Plaukimo Kostiumai Su Bžūp Vasaros Paplūdimio Maudymosi Kostiumai

Aprašymas: Specifikacija: 100% Nauja ir Aukštos Kokybės Lytis:Mergina Medžiaga: Poliesteris Spalva:Kaip Nuotraukoje Parodyti Tai, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos,minkštas vertus, jausmas,nėra jokios žalos jūsų kūdikio odos.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Komplektą Sudaro: 1 VNT Plaukimo Kostiumas Su Dangteliu

Mokėjimo

Mielas drauge,jūs galite mokėti pinigus : kredito kortelė/webmoney transfer/debeto kortelės/western union " / " QIWI Piniginės.

A :Pls spauskite "Pirkti Dabar"apačioje, kai jūs pateikiate užsakymą,tada jis padės jums užbaigti mokėjimo,o jūs galite palikti pranešimą dėl matavimų ir spalvų.

B :sąlyginio Deponavimo yra nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista pardavėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

Pristatymas

1. Kinija Paštu Oro Mail :(35-90 Dienų Pristatymas) ( Dalis Šalies Nemokamas pristatymas+Sekimo numerį)

2 .EMS :(10-25 Dienas su Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

3.DHL : ( 5-10 Dienų Pristatymas su Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

Taip pat Galite Naudoti UPS,Fedex,TNT !

4.Kaip tai tarptautinė laivybos paslaugų,pristatymo laiku ir pašto, gali skirtis skirtinguose regionuose.Ir per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė,Nacionalinės Šventės,laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

5.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies postas, siekiant nustatyti, kiek tai papildomai gali kainuoti prieš perkant.

Pastaba : Paprastai nėra jokių muitų ar mokesčių, bet kartais klientai turi sumokėti importo muitus ir mokesčius.Mes tik už jums už pirkimo kainą, laivybos ir tvarkymo už jūsų prekės (- ių).Jokių papildomų muitų mokesčius turi sumokėti už jus.

Grįžti&Keistis

1.Grąžinimas arba mainai yra priimtina, jei elementas yra jos geros originalios būklės.

2.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra,tik užklausas per 7 dienas nuo sklypo gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

3.Mes nereikės mokėti grąžinimo, laivybos mokestis.Jei prekės nėra grąžinami per 7 dienas , Mes galime atsisakyti grąžinti pinigus.

4.Prieš grąžinti daiktus, prašome įtraukti pastabą jūsų vardą,adresą,užsakymo numerį ir paaiškinti priežastį grįžti.

Po to, kai mes gavome paketą,mes grąžinsime jūsų pinigus ASAP.,

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mums, prašome suteikti mums 5 žvaigždučių, jei jus tenkina prekė,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų.galite siųsti el. laiškus ar pokalbių su mumis linija,visi el. laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną,jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome siųsti savo elektroninį paštą,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Ačiū!

medžiaga Poliesteris
Lytis Kūdikių Mergaitės
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Vienos Vienetų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai