Nauja Reduced price!
Mano Vyras santalas diržo kvarco naktį šviesa žiūrėti Graviruotas turinio sdisplay asmeninį dovanos

Mano Vyras santalas diržo kvarco naktį šviesa žiūrėti Graviruotas turinio sdisplay asmeninį dovanos

€17.73

-48%

€34.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis pelėsių, žiūrėti venu, žiūrėti tis, dz žiūrėti, ratai saugaus man reikia tu čia su manimi keychain, mygtukas pyragas, grandinės crossfit, ananasų rinkinys, krepšys pelėsių, teisinga tvar žiūrėti.

Tiesioginis Pristatymas ir draugiška!Jei esate dropseller daugiau produktų ir geriausią kainą jums.Mes gamyklos, kviečiame susisiekti su mumis!

Graviruotas mediniai laikrodžių vyrams ir moterims, jubiliejų, dovana vaikinui, ir mano vyras,mano sūnus,mano žmona ,mano vyras,mano meile, ar dovana groomsmen ir kt.Šis asmeninį medienos žiūrėti būtų dar padaryti nuostabi gimtadienio dovana jam.

★ Aprašymas ★

* Saldus graviravimas tikrai bus išlydyti savo širdį. * Natūralaus medžio medžiagos unikalią jaustis ir ilgai dėvėti. * Lengvas ir minkštas, odinis dirželis. * Nerūdijančio plieno sagtis-tipo užsegimas už aptemptas tinka net ir patikima dienų. * Elegantiškas nulio įrodymas Hardlex crystal face * Reguliuojamas juostos, kiekvieno laikrodžio yra įrengta juosta koregavimo įrankis, todėl jūs galite lengvai reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų riešo dydis

★ SPECIFIKACIJOS ★

* Užsegimas Tipas: Buckle * Dėklo Medžiaga: Medinis * Juostos Medžiagos Tipas: Odinis * Judėjimas: Kvarcas judėjimas * Dial Lange Medžiagos Tipas: Hardlex * Juostos Ilgis: 22.5 cm (7/8v) * Juostos Plotis: 24mm (7/8v) * Dėklo Storis: 11mm (1/2in) * Ciferblato Skersmuo: 45mm (1 7/8v)

Juostos Ilgis 13Inch
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Stilius Mada & Atsitiktinis
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Prekės Pavadinimas NAOVTR
Byloje Formos Ovalo formos
Modelio Numeris AK4410
Judėjimas KVARCAS
Bylos Medžiaga Medinės
Užsegimas Tipas Sagtis
Funkcija šviesos rankas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai