Nauja Reduced price!
2-in-1

2-in-1 "PASIDARYK pats" Snap " Pavasario Žiedas Fiksavimo žiedas Šalinimo Įdiegti Tiekėjas 145*80mm Daugiafunkcis Įrankis Išlaikyti Įrašus

€6.52

-25%

€8.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įkrovimo qi ford fusion, mygtuką perjungti sėdynės w222, cosplay, anime, deathnote, stiklo slidinėjimo nemokamas pristatymas, mokėtini dividendai mėnesį, comestic krepšys, atsparus vandeniui, sijonas susiuvimo, galaxy m10s plokštė, kompensaciniai kabelis wiki.

Tai speciali priemonė, naudojama įdiegti vidinės ir išorinės nendrių žiedo formos priklauso klasė nurodė, replės, kuri gali būti panaudota ne tik diegiant nendrių žiedas, bet taip pat išmontuoti, nendrių žiedas.Savybės:

? 2-IN-1 ŽIEDAS SUPORTAS : išorės suportas ir vidaus suportas, kurie yra naudojami montavimas ir demontavimas pavasarį ne veleno ir viduje skylę atitinkamai.

? PROFESINĖS DVEJOPO NAUDOJIMO SUPORTAS : Viena apkaba su dviem, viduje ir išorėje kortelės patogu dvejopo naudojimo, jums nereikia ne reikia keisti galva, tai lengva dirbti.

? TVIRTAS MEDŽIAGA : Sunkiųjų dengtos metalinės konstrukcijos, suteikia jėgų ir ilgalaikį patvarumo, užtikrinant sklandų apdaila už tai turi-turėti įrankių.

? MULI-PROGRAMA, PRIEMONĖ Puikiai tinka naudoti automobilių darbą, pvz., guoliai, stabdžiai, vejapjovių remontas, vandentiekio vamzdžiai, bendrosios techninės priežiūros naudoti.Padaryti greitai, lengvai ir patogiai pašalinti įrašus be žalos arba sudužęs.Specifikacija: Žandikaulio Medžiagos: įrankinis plienas Min.Žandikaulio Anga: 3mm Max.Žandikaulio Anga: 24mm Didžiausias fiksavimo žiedo skersmuo: 40mm Mažiausias fiksavimo žiedo skersmuo: 10 mm Matmenys(apytiksl.): 145 x 80mm / 5.7 x 3.15" Svoris: apie 115g

Pakuotė:

Komplektą Sudaro: 1 x 2-in-1 Snap Žiedas Replės

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai