Nauja Reduced price!
Vestido De Noiva 2019 Satino Prabangos Vestuvių Suknelės Stebėjimo Teismas Traukinio Linija, Nėriniai Vestuvių Nuotakos Suknelė Trouwjurk Gelinlik JL54

Vestido De Noiva 2019 Satino Prabangos Vestuvių Suknelės Stebėjimo Teismas Traukinio Linija, Nėriniai Vestuvių Nuotakos Suknelė Trouwjurk Gelinlik JL54

€92.70

-18%

€114.44

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ritinio plaukimo baseinas, sumaišykite 3 matinis silikonas, mivi tautietis wrap, ritinio rs 450 street, mivy tapetai namas, lcd asus zenpad p01t, pro motoroleris barų hic, mivy girliandą anglų, ritinio motoroleris 24x18.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Vestido De Noiva 2019 Satino Prabangos Vestuvių Suknelės Stebėjimo Teismas Traukinio Linija, Nėriniai Vestuvių Nuotakos Suknelė Trouwjurk Gelinlik JL54

Foto Parodyti :

matavimo ši suknelė, dydis 6, nurodyta toliau:

Krūtinė: 82CM ( 32inches )

Juosmens: 63CM ( 25inches )

Klubai: Nemokamai

matavimo ši suknelė, dydis 8, nurodyta toliau:

Krūtinė: 87CM ( 34inches )

Juosmens: 68CM ( 27inches )

Klubai: Nemokamai

matavimo ši suknelė, dydis 10, nurodyta toliau:

Krūtinė: 92CM ( 36inches )

Juosmens: 73CM ( 29inches )

Klubai: Nemokamai

matavimo ši suknelė, dydis 12, nurodyta toliau:

Krūtinė: 97CM ( 38inches )

Juosmens: 78CM ( 31inches )

Klubai: Nemokamai

matavimo ši suknelė dydis 14, nurodyta toliau:

Krūtinė: 102CM ( 40inches )

Juosmens: 83CM ( 33inches )

Klubai: Nemokamai

matavimo ši suknelė dydis 16, nurodyta toliau:

Krūtinė: 107CM ( 42inches )

Juosmens: 88CM ( 35inches )

Klubai: Nemokamai

Visa suknelė: visas ilgis:130-135CM (51-53 cm, nuo pažasties hem)

Prašome palyginti savo matavimas su mūsų sandėlyje suknelė matavimo patikrinti, ar akcijų suknelė dydis jums tinka!

mes naudojame kinija paštu pristatymas nemokamas siuntimas,ji turės apie 25-30days,šiek tiek laiko, gal reikia daugiau laiko.prašome žinoti.jei jums skubiai siekti,prašome pasirinkti, greitas pristatymas.kaip DHL, "Fedex".ar UPS.kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. :)

Pagal užsakymą pagaminti Paslaugos:

Jei norite užsakyti, pagaminti pagal užsakymą, dydis, pls susisiekti su mumis dėl išsamesnės papildomų išlaidų, prieš jums padaryti užsakymą, ir pls patarti žemiau matavimus:

Mūsų Paslaugos

13 ,Mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasirengęs padėti visiems jūsų klausimus per 24 valandos po to, kai mes gauti savo elektroninio pašto adresą.

Prašome palaikyti mūsų įmonė informacijos, kontaktų failą, patikrinkite mūsų interneto svetainėje, kai turite laiko, ar reikia naujus produktus, jūs rasite gražus suknelės, kurie yra talpinti savo rinkoje, taip pat.Taip pat atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei jūs padaryti savo dizaino, mes galime padaryti pagal klientų reikalavimus.

Tikimės, kad dirbti su jumis!

Muitinės Mokesčiai

Dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.Bet

kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.mes dont atskaitingas muito mokestis, Prašome check it out

muitų politika ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turi

suprasti šią situaciją.

Apie Atsiliepimą

Pls susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Dar kartą,ačiū jums, užsakymų ir tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų,pls imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų

bendras Išsamias Pardavimo Reitingas

Klausimas Ir Atsakymas

1. Q: Kas yra jūsų laivybos būdas?

A: įsitikinkite, Kad visi pirkėjai galėtų gauti sklypą laiku ir saugiai, dauguma mūsų sklypai yra siųsti kinija paštu, tikimės, kad kai kurių šalių (Rusijos ir Artimųjų Rytų), kurios turi bėdų su muitinės formalumų, mes išsiųsti tik EMS tik.Maloniai prašome pažymėti.

2. Q: Kas yra sekimas, kad jums tiekimo svetainėje nėra teisingas?

A: Kadangi sklypai yra siųsti HK DHL, mes turime laivą sklypų Shenzhen, tada transporto HK, ir tada iš HK į paskirties vietą.Taigi pirmas sekimo numerį, kad mes tiekiame yra laikinai, kai sklypo atvykti HK DHL, jie bus pakeisti AWB ir pateikti mums atnaujintą sekimo numerį.Mes bus atnaujinta sekimo numerį, jums pranešimą ar el. laišką, ir šių sklypų už jus.

3. Q: Kodėl mes vis dar negauna sklypo po sklypas išsiuntė ilgą laiką?

A: dauguma priežastis-nedelsiant, o muitinės formalumų.Mūsų pirkėjui nereikia mokėti didelių mokesčių, kai jūs gaunate jį, mes taikyti mažos vertės užsakymą, bet jei paprotys yra griežtos, siuntinių, bus nedelsiant arba grįžti, kai transporto HK, kita priežastis yra, kai sklypai bus grąžinti, mes turime pasirūpinti, išsiųsti sklypų.Prašome nesijaudinkite, tikrai, mes atsiųsime suknelės, kad jums kuo greičiau.

4. Q: Reikia suknelė už Šalis, Vestuvės, ar Skubiai.

A: Kadangi mes esame manufaktūra, mes turime daug užsakymų ir jie yra sudėtingos.Jei turite skubių reikalavimas prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti tvarką, nes dauguma mūsų produktų yra rankomis padaryti, piko metu kartais sukels suknelė nėra tobulas, ir tai nėra gerai, kad tiek dydis, nenorime jokių defektų suknelė siųsti iš mūsų gamyklos.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti mus.

5. Q: ar galiu pagaminti pagal užsakymą, dydis?

A: Taip, mes galime priimti, pagaminti pagal užsakymą, dydis, tačiau, pagaminti pagal užsakymą, dydis turi papildomai kainuos $35 už modelius ir ji trunka nuo 20 iki 30days.Jei galėtų priimti, mes galime padaryti už jus.

6. Q: Ar jūs padaryti OEM?

A: Klientui reikia tik mokėti $100 ne pirmas, ir pateikti jums etiketės, mes bus padaryti, etiketės jums ant suknelės, kad jums pirkti iš mūsų, ir nereikia mokėti papildomą mokestį( tikėtis klientas keisti etiketės).

7. K.: Jūsų dydžio diagramos yra pagal tai, ką standartas?

A: dydžio diagramos, kad jūs matė nuo mūsų svetainėje yra JAV standartinio dydžio diagramos, prašome pasirinkti dydį pagal mūsų dydžių lentelė išvengti bet kokia klaida dydį.

8. PS: Dėl pirkėjų iš Rusijos ir Brail, mes galime tik laivas AVS.Jei jums reikia suknelė skubiai, prašome padaryti, kad mes negalime kontroliuoti laiko laivybos ir muitinės formalumų.Ačiū!

Atgal Dizainu užtrauktukas
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nėščioms Moterims, No
Siluetas A-LINE
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Built-in Liemenėlė taip
Iškirpte Stebėjimo
Tikrasis Vaizdai taip
Traukinys Teismas Traukinys
Modelio Numeris JL54
Talėja Natūralus
Mados Elementas Prabangūs/ru
Rankovės Stilius Rankovių
Vestuvinė Suknelė Audinys Blizgantis Atlasas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Apdaila Ruffles
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas Jeanne Meilės
Tipai Vestuvinė Suknelė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai