Nauja Reduced price!
Unikali Asmenybė, kūrybiškumas Naujų egzotiškų

Unikali Asmenybė, kūrybiškumas Naujų egzotiškų "PASIDARYK pats" vabzdžiai, Uodai Pliušiniai Žaislai, Minkšti Kimštiniai Lėlės Vaikams Gimtadienio Dovana 30cm

€21.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: fursuit uodegos, džiudžiutsu kaisen pliušas, nǐ, genshin poveikio pliušas, lėlės tapatybės v, paimon pliušas, lenovo thinkpad x220 plokštė, pliušinis anim, tapatybės v viktoras, genshin poveikis.

Prekių medžiaga : Aukštos Kokybės Pliušas & Medvilnės

Būklė: 100% naujas, Dydis: Apie 30 cm Pakuotė: PP maišas Pastaba

A. Kompiuterio ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas?s atsakomybė.

Mokėjimo

Mes gauti mokėjimo ESCORW(Alipay) ir Kredito Kortelės.ESCORW(Alipay)

yra SAUGUS ir patikimas būdas tvarkyti visų mokėjimų pavedimai, tiek pirkėjų ir pardavėjų.

Vežimas

1.Ekonomikos Int ' l Shipping Kinija Paštu, Oro Paštu,Numatomas Atvykimo Laikas: apie 15-40 dienų.Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko. 2.Greitas Int ' l Shipping DHL/EMS.Numatomas Atvykimo Laikas: apie 5-10 dienų.Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko.

Grąžinimo politika

100% pinigų grąžinimo arba laisvą keitimąsi, jei jums buvo ne malonu su juo kokybės problema, kreipkitės dėl pinigų grąžinimo arba prekės išsiųsti.

Jei jis buvo prarastas ar sugadintas dėl laivybos būdas, Prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, apie problemas, susijusias su produktų, prašome kreiptis į mane pirmą kartą.

b) patikrinkite, ar su jūsų šalyje?s muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai :Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus.Atsiliepimai bus palikta kartą atsiliepimai yra gauta.Tokiu būdu mes žinome punktas atvyko saugiai ir būsite patenkinti.Jei nesate visiškai patenkinti, (....dalykų atsitikti....) prašome siųsti mums žinutę taigi, galime dirbti sprendimą.Mes tikrai tikimės, kad jūs galite mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,ačiū

Ačiū, kad atvykai į mano parduotuvę!!!

Kilmės vieta Zhejiang,Kinija(Žemyninė)
Specialios Paskirties Kostiumai
Pakuotė PP Maišas
Spalva Tas pats, kaip nuotraukas
Temos Gyvūnai Ir Klaidas
DYDIS About 30cm
Departamentas Pavadinimas Vaikai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai