Nauja Reduced price!
WBaby Beretė, Mielas Mados Vyšnių Beretė Megzti Skrybėlę Sutirštės žieminė Kepurė Vaikams

WBaby Beretė, Mielas Mados Vyšnių Beretė Megzti Skrybėlę Sutirštės žieminė Kepurė Vaikams

€1.59

-25%

€2.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kieme žiburiai "pasidaryk pats", yaris nuorodą juostos, yaoi kibiro kepurę, yashika baterija, kiemo vartai vaikai, zip pasaulio velse, yanhui apyrankė, kieme šunys anime, siūlai smėlio 200g.

Šis vilnonių skrybėlę, kurią puošia nedidelis vyšnių, jie yra gražus ir madingas, minkštas ir patogus.Šią skrybėlę yra lengvas ir šiltas, kuris labai tinka rudenį ir žiemą dėvėti.Ir ji gali būti derinama su bet drabužiai, kurie yra puikus kasdienis aksesuaras jūsų vaikams, ir rudenį, ir žiemą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: vilna, Mezgimo

Taikoma Lytis: Unisex

Taikoma Amžius: 1-4 Metų,

Stilius: Laisvalaikio stilius

Savybės: Minkštas, patogus, šiltas, gražus, madingas

Tinka Kartų: Daugeliu atvejų gyvenime

Tinka Sezonai: Žiema, ruduo

Dydis: Vienas Dydis

Spalva: Raudona/Juoda/Rožinė/Vyno raudona/Pilka/Smėlio

Pakuotės Turinys:

1* Skrybėlę

Pastabos:

Dėl apšvietimo ir stebi, yra nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto.

Pažadu:

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Gerbiami dėkojame už jūsų užsakymą, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 100$, jūs galite susisiekti su manimi,aš suteikti jums tam tikrą nuolaidą arba siųsti jums greičiau laivybos būdas,have a nice day.mes padarysime viską už jus, ačiū. 1.Siuntos Prekės bus greičiau išsiunčiamas po apmokėjimo, išvalytas.Paprastai prekės bus pristatomos per 15-45 darbo dienų po išsiuntimo ji, Priklausomai nuo jūsų šalies, atstumas ir transportas.mes norime itm netrukus atvykti į jus.Jūs galite kreiptis į mūsų Pristatymo Laikas svetainėje. 2.Grąžinti Ačiū už jūsų užsakymą,jei pakuotėje nėra atvyko per ilgą laiką,pls nesijaudinkite,jūs galite susisiekti su mumis greitai ir aš padėsiu jums ieškoti sklypo, o ne atvirą ginčą, nes jis yra tikrai skauda mums,jei ji tikrai prarado,nesijaudinkite, jūsų pinigus mes grąžinsime jums,todėl jūs galite ne prarasti ką nors.Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių. 4.Grįžtamasis ryšys yra senas posakis, Kinijoje: "susitikimas yra likimas" .ačiū, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje, mes padarysime viską už jus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas bū

Prekės Pavadinimas Imcute
Kūdikio Amžius 19-24 mėnesių
medžiaga Vilna
Lytis Unisex
Juostos Tipas Įrengtas
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai