Nauja Reduced price!
Geometrinių Figūrų Montessori Įspūdį Rūšiavimo Matematikos Plytų Ikimokyklinio Mokymosi Švietimo Žaidimas Kūdikių Bamblys Žaislai Vaikams

Geometrinių Figūrų Montessori Įspūdį Rūšiavimo Matematikos Plytų Ikimokyklinio Mokymosi Švietimo Žaidimas Kūdikių Bamblys Žaislai Vaikams

€5.73

-29%

€8.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: žaislas medinis, vaikai medienos granulių dėlionės, kūdikių montessori, montessori žaisti sporto salė, montessori žaislas medinis, išminties dėžutę, sulenkite žingsnis išmatose, granulių montessori, 10cm pelėsių, skyriaus montessori.

Kulka Taškų:

1、4-in-1 Žaislų Rinkinys: Šis berniukas mozaikos rinkinys sudaro 128 plytos, 1 balta lenta, 1 žiedas, 1 išardymas įrankis ir 1 dovanų dėžutėje.KAMIENINIŲ žaislų rinkinys turi 2 raketų formų, 1 NSO formos ir 1 karšto oro baliono dizainas.

2、iš Saugių Medžiagų: žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės ekologiškai apsaugines medžiagas.Montessori žaislai yra pagaminti iš netoksiškų ABS plastiko be BPA, ftalatų, švino ir.Tinka vaikams nuo 5-7. Dėlionės rinkinį sudaro išskirtinį popieriaus dėžės.

3、Ugdyti Įgūdžiai: "PASIDARYK pats" režimas gali pateikti plati vaizduotė 4-7 metų vaikams. Jie skatina 5-os metų vaikai derinti formų ir spalvų įvairių būdų, kaip atrasti įdomus, veiksmingai skatinti vaikų kūrybiškumą ir ugdyti savo kūrybiškumą.

4、Tėvų-vaikų Kartą: labai anksti švietimo žaislas.Tėvai gali lydėti vaikams 4-6, vaikų ir mergaičių žaisti kartu, o tai labai skatina vaikų ir tėvų santykius.Ši edukacinė programa, skirta vaikams nuo 3-7 gali padėti pagerinti intelektą, tuo tarpu suaugusieji gali sumažinti darbo slėgis.

5、Idealus Dovanos: Tinka berniukai, mergaites, vaikai, anūkai, dukterėčios ir t. t.Jis gali būti naudojamas kaip dovana gimtadieniui, atostogoms, Vaikų dienos, atlygis, naujieji metai, šalis, Velykų, Kalėdų, Helovinas, Padėkos ir ikimokyklinio ugdymo priemones.

Aprašymas:

1. Mūro blokai pagaminti berniukų ir mergaičių patys.Šių švietimo žaislai yra įdomus būdas skatinti berniukų ir vaikų sukurti naujoviškų formų.Tai, kad vaikai mokosi atpažinimo, savęs atradimas ir suvokimas, matematikos ir problemų sprendimo įgūdžius, sustiprinti akies ir rankos koordinavimas, ir šių KAMIENINIŲ žaislai padės ugdyti pagrindinius logikos ir mąstymo įgūdžius.Didžiosios dėlionės, galvosūkiai gali būti skirtas vaikams nuo 4 metų amžiaus.

2. Puiki gimtadienio dovana metų amžiaus berniukai ir mergaitės 4-6, Kalėdų ir Velykų.Daugiafunkcinis mozaikos, dėlionės rinkinį, yra labai tinka gimtadienio dovanos, vaikų šalis dovanos, apdovanoti dovanomis, naujieji Metai, šalis, dovanos, Velykų dovanos, Kalėdų dovanos, Kalėdų dovanos, Kalėdų dovanos, Padėkos ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dėlionės Rinkinį

Pakavimas: supakuota

Svoris: apie 130 gramų

Pagrindinė medžiaga: ABS

Pabaigos laikas: nuo 15 iki 30 minučių

Amžius: nuo 4 metų

Pareigos: skalbti, sklandžiai, mažas

Spalvos: raudona, geltona, mėlyna, pilka, balta

Tinka: 1 2 vaikai ir suaugusieji

Pakuotės dydis: apie 22*6*4 cm/8.66*2.36*1.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Instrukcija (Ne prancūzų kalba)

1*Graži Dėžutė

1*Removal Tool

1*Pakabos Kilpa

1*Baltos Spalvos Įspūdį Valdyba

128*Dėlionės Blokai Modelis

Pastabos:

1. Karštas vanduo gali būti naudojamas švarus dalys, bet ne virti esant aukštai temperatūrai.

2. Vaikams iki 4 turi žaisti tik prižiūrint suaugusiesiems.

Lytis Unisex
medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Anksti Švietimo Žaislų Rinkinys Vaikams

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai