Nauja Reduced price!
Plaunamas Langas, Ekranas Teptuku Langą Ekrane Nematomi Ekrano Lange Dulkių Valymo Šepetys Virtuvės Reikmenys Įrankiai, Namų

Plaunamas Langas, Ekranas Teptuku Langą Ekrane Nematomi Ekrano Lange Dulkių Valymo Šepetys Virtuvės Reikmenys Įrankiai, Namų

€3.16

-35%

€4.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: virtuvės juoda kabinti, plunksnų fizinis auksas, virtuvės baterijos 24 cm, virtuvės baterija vandens, plunksnų metrų pakraštys, plunksnų rausvos spalvos, 100 vnt, virtuvės juodas lipdukas, injora rc priedai, injinji veikia kojinės.

Funkcija

Lango plyšį valymo šepetys

Daugiafunkcinis valymo šepetys galėtų valyti dulkes nuo grioveliais, kabinos ir kitų mažų vietų.Gali būti naudojamas ant klaviatūros, langai, krosnys, ir praustuvus ir kt.

Lengva valyti

Šepečiu flanelė yra gerai, ir gali prasiskverbti į kiekvieną įpjovą ekrano langas, lengvas dulkių šalinimas.Kablys dizainas leidžia jums valyti abiejų ekrano pusių tuo pačiu metu.

Nuimamas ir reguliuojamas

Teptuku priima nuimamas dizainas, ilgis gali būti pakoreguoti, kad atitiktų jūsų poreikius.Ji yra lengva nuvalyti dulkes aplink, aukštos ir žemos.

Hangable ir erdvės taupymo

Uodega rankena turi kabinti skylę, kuri gali būti pakabintas ir saugomi, neužima vietos, ir yra patogus pasiimti ir vieta.

Platus taikymas

Teptuku profesionalus įrankis valyti akių, tinka sofos, sėdynės, stiklas, countertops, yra geras pagalbininkas valymas.

Paramos šlapias ir sausas

Kai valymo purvinas ekrano lange, šlapias teptuku ir šepečiu ji.Valyti rekomenduojama vandens su storu dulkių ir dūmų.Pridėti kai kurios valymo skystis.

Specifikacija:

Tipas: Ekrano Šepetys

Kiekis: 1pc

Medžiaga:PP+Flanelė

Spalva: Rožinė/Žalia/Mėlyna

Valymo skubėti dydis: 18,5*2cm/7.27*0.79"

Ekrano teptuku dydis: 54*20cm/21.2*7.9"

Pakuotė:

1* Ekrano Šepetys

1 * Langų lizdo valymo šepetys

Pastaba:

Prašome atkreipti dėmesį, kad fizinio nr. vaizdas labai ryškus, priklausomai nuo jūsų monitoriaus spalvų yra neišvengiamas, proto apeiti.

Audinio kartais mažas trūkumas: džemperiai, buvo trūksta, siūlai neišvengiamas.Nedidelis defektas neturi įtakos didelis poveikis

Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris Ekrano Šepetys
Tipas /
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Ranka
Naudojimas Langas
medžiaga PP

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai