Nauja Reduced price!
Stiklo Valymo Priemonė, Dvipusis Teleskopinio Strypo Langų Valiklį Valytuvas Valytuvai Ilga Rankena Sukasi Galva Teptuku Silikono Scrubbe

Stiklo Valymo Priemonė, Dvipusis Teleskopinio Strypo Langų Valiklį Valytuvas Valytuvai Ilga Rankena Sukasi Galva Teptuku Silikono Scrubbe

€12.45

-31%

€18.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šepetys valyti langą, teptuku langą, lauke plauti, šepetys valyti stiklo, vonios kambarys elektrinis šepetys, grindų šepetys, švaraus stiklo, teptuku stiklo, mop langą, cleaner langą.

1.Multi-funkcija ištraukiama lyginimo U-formos aukšta-grindų, langų ir stiklo valymo servetėlė, ergonomiškas U-formos dizaino, atsisveikinti lipti.

2.Įdiegti apliejimo paviršiaus be tarpų; laisvai rungtynės stiklo be padarinių.

3.Principas, finansinio sverto ir pastangų; lengvai nuvalykite aukštų grindų stiklo ir kambarys, kuriame yra darbo-taupyti.Atsisveikinti su nugaros skausmu.

4.180°pasukti galvą; paspauskite mygtuką, norėdami patekti į mažesnes kabinti lazdele, sukite reguliavimo skyriaus vadovas, paspauskite ir palaikykite kitų mygtuką, norėdami patekti į mažesnes galva, galite pakoreguoti kampas ne bus.Užtikrinti kiekvieno kampo yra švarus.

5.Teleskopinės ir naudoti; lankstus ir kintama, lengva naudoti.Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio lazdele; didelio stiprumo, lengvas ir patvarus.

Stilius:Ranka

Naudojimas:Stiklo

Modelio Numeris:Langų Valymas Brush Tool

Stiklo klasifikacija:Universali poliravimo, langų valikliu

spalva:žalia

Medžiaga:plastikas

dydis:92*30cm

Pakuotės Turinys:

1 * Stiklo Valymo Priemonė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai