Nauja Reduced price!
Mielas Gėlių Vienaragis Spausdinti Turas Paplūdimio Rankšluostį su Kutas Didelis Toalla Storio Kilpiniai Audiniai Vaikams, Suaugusiems Valgiaraščių De Plage

Mielas Gėlių Vienaragis Spausdinti Turas Paplūdimio Rankšluostį su Kutas Didelis Toalla Storio Kilpiniai Audiniai Vaikams, Suaugusiems Valgiaraščių De Plage

€13.95

-44%

€25.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vaiko nosinė, prijuostė virtuvės vandeniui, vonios vaikas rankšluostį, paplūdimio rankšluostį, vonios kambarys violetinė, Rankšluostį, chalatas poncho, pareo rankšluostį, kūdikių paplūdimio rankšluostį, gaubtas rankšluostį.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Mircofiber Audinio Spalva: Kaip nuotraukoje matyti, Skersmuo: 150cm

Pristatymas bus surengtas po apmokėjimo pasiekti mums per 1-4 darbo dienas.

Mes turime patikimos laivybos bendrovė mūsų klientams, pavyzdžiui,"www.butautu.lt Pristatymas""China Post","AVS","UPS"."DHL","FedEx".

Jei jums reikia pakeisti laivybos paslaugų,plesae kreipkitės į mus,mes padarysime viską, kad patenkinti savo reikalavimą.

Mes teikiame paslaugas per 12 valandų,visi pranešimą bus atsakyta ne pirmą kartą.Prašome susisiekti Dėžutė meessage ar Prekybininkas, vadybininkas.

Mes priimame grįžti ir grąžinti pinigus, jeigu prekės turi visus kokybės problema.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą 4 arba 5 žvaigždės,taigi, mes žinome, jūs gavote savo užsakymą, ir yra laimingas su elementą.Mes bus daryti tą patį už jus!

Jei yra problemų su savo pirkiniu,prašome ją būtinai susisiekite su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti problemą į teigiamą pusę.

Kaip jūs galite įsivaizduoti,kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

Formos ROUND
Funkcija Mašina Galima Skalbti
Technics Audiniai
Stilius Tvilas
Modelio Numeris aq-fer031-2
Svoris 450g
Absorbcija 11s-15s
Vienkartiniai No
Tipas Vonios Rankšluostis
medžiaga Mikropluošto Audinys
Modelis SPAUSDINTI
Prekės Pavadinimas Afervor
Modelio Tipas Animacinių filmų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai