Nauja Reduced price!
THHONE Moterų Vasaros Jumpsuit Šortai, Džinsai, Diržas Suspender darbo drabužiai Bodysuit Romper Džinsinio Džinsus Playsuits Balti Šortai Vasarą

THHONE Moterų Vasaros Jumpsuit Šortai, Džinsai, Diržas Suspender darbo drabužiai Bodysuit Romper Džinsinio Džinsus Playsuits Balti Šortai Vasarą

€23.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: džinsinio jumpsuit moteris, kaubojus jumpsuit moteris, džinsinio jumpsuit plati koja, džinsinio audinio apskritai moterys, džinsinio audinio romper, džinsinio audinio playsuit, džinsinio audinio romper moterims, jean jumpsuit moterims, jean bendras, džinsinio audinio dungaree.

THHONE Moterų Vasaros Jumpsuit Šortai, Džinsai, Diržas Suspender Palaidinukė darbo drabužiai Bodysuit RomperDenim Džinsai

Savybės:

Spalva: Balta Ir Juoda spalvos (Kaip nuotraukose)

Medžiaga: Pagaminti iš Medvilnės minkštas ir confort.

Moterų Šortai, Kombinezonai, Šortai, Džinsai, Šortai, Džinsai, Šortai, Dirželis Šortai, Preppy Stiliaus Šortai, Karšto Šortai.

Dydis: yra 5 dydžių (S,M,L,XL,XXL), skirta sąrašą. (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 in)

Pastaba: Kadangi ekrano pikselių ir kiti veiksniai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas;

PASTABA: Jei jūsų svoris yra daugiau kaip 85KG, arba Aukštis didesnis nei 175cm, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos apie dydį.

Dydis(CM) Liemens, Klubų Ilgis Šlaunies S 70 94 51 63.5 M 76 98 52 66 L 80 102 53 68.5 XL 88 106 54 71 XXL 92 110 55 73.5

Payme nt

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, vardas, pavardė (Rusija pirkėjas turi užpildyti savo VARDĄ, pavardę), pašto kodą, telefono numerius ir pan.

Pristatymas

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jos pigesnės, bet lėčiau.Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą.Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės e.g.Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 6-7 savaites, prašome būti kantriems.Jei negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Muitų Ir Mokesčių

Mes padėsime jums paskelbta elementą kaip dovana su mažos vertės.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.

Grąžinimo Politika

• Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti šią problemą.

• Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.Prekių grąžinimas turi būti ORIGINALIU SĄLYGA ir PAKUOTĖS BE JOKIO ŽMOGAUS ŽALOS.

• Nurodymai, kurie grįžo į jav, nes nepareikalavo, neišsamus ,neteisingas adresas ,atsisakė savo vietos postoffice arba muitinės nebus grąžinami klientui ir bus tik piktintis užsakovo sąskaita

• Visi merchandises, taikomas keitimo per 3 dienas po pristatymo.Rašykite mums ir grįžo į jav su savo ORIGINALIŲ ŽYMEKLĮ, NESUGADINTA ir JT-DĖVĖTI PRADINĘ BŪKLĘ, kaip jis buvo išsiųstas į jus.Jokių pretenzijų dėl naudojamų prekių ir žmogaus žalos.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Modelio Numeris Džinsai
Stilius Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
romper Romper Džinsinio Audinio
Džinsai Playsuits Balti Šortai
Modelio Tipas Kietas
medžiaga Medvilnės
šortai, džinsai jumpsuit
Apdaila Kišenės
Audinio Tipas Džinsinio audinio
Playsuits Playsuits Moterims
Prekės Pavadinimas THHONE
Vasarą Šortai šortai moterims
Elemento Tipas Jumpsuits & Rompers
Tipas Playsuits
Tinka Tipas Laisvas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai