Nauja Reduced price!
11PCS Automobilių Apdailos Removal Tool Kit

11PCS Automobilių Apdailos Removal Tool Kit " Rinkinį, Durų apdailos Auto Skydelio Interjero Automobilio Radijo Šalinimo Įrankis

€6.56

-29%

€9.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "pasidaryk pats" fm, "pasidaryk pats" electron rinkinys, "pasidaryk pats" elektroninių radijo rinkinys, fm rinkinys, "pasidaryk pats" radijas, esu rinkinys radijas, "pasidaryk pats" fm radijo rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys radijas, fm radijas, rinkinio radijo vamzdis.

Tikslas:Refitting ir disembling interjeras automobilių prietaisų skydelio ir centrinės kontrolės srityje, o CD

puikiai tinka automobilių n/radijo sistema, įdiegti arba pašalinti, durų apdailos, bagetai, emblemų, langų apdailos ar automobilių interjero remontas ir baldai restauravimas.

Ergonomiškas Dizainas-Lengva laikyti rankoje tinka sunkiai pasiekiamose vietose ir įtrūkimų.Išsaugoti laikas, nusivylimas ir pinigų

Lengva saugoti: Ateik su nešiojamų užtrauktukas parduotuvės maišelis Laikyti Visus Savo Įrankius Po Naudojimo.Jums nereikės nerimauti apie prarasti juos

Puikiai visiems: 11pcs smalsių priemonės gali patenkinti visus jūsų poreikius, laiko ir pastangų, taupymo dauguma interjero ir eksterjero automobilių modifikacijos.

Įdėdami Arba Išimdami Stereo Sistemos: Durų Plokštės, Bagetai, Langų Apdailos, Apkabos, Arba Bet Plastiko Gabalas Į Savo Automobilį Be Daing Automobilio Kaip Metaliniai Įrankiai.

Patarimai:

Norėdami pratęsti laiką, laikykite jį vėsioje vietoje ir saugoti nuo tiesioginių

spalva:mėlyna

Medžiaga:PP+ABS

Pakuotės Turinys:

11 x Automobilis, o remonto įrankiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai