Nauja Reduced price!
Lenktas Plaukų Šukos On-Šviesiai Mėlyna Naujų 2020 M. Modelis

Lenktas Plaukų Šukos On-Šviesiai Mėlyna Naujų 2020 M. Modelis

€16.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: riley thomas komplektai, rilme c3 atveju, madara, mayflash delfinų baras, maudymosi pardavimo gabalas, maudymosi panty aukštas, propeler guard visuo, raudona braškių pelės, nuimamas kaklo suknelė, "huawei" 30 pro nuogas.

įstaiga,img,div img {width: 100%;} Žemės Mitas LOM1010 Lenktas Plaukų Šukos On-Šviesiai Mėlyna ŽEMĖS MITAS - LOM1010 Persipinantys Plaukų Atidarymo Šukos, Neskausmingas Plaukų Mazgas Tirpiklis Lenktas Šepetėlis V2

【DOLAŞMIŞ IR DÜĞÜMLENMIŞ PLAUKAI LENGVAI AÇAR】Koni formos unikalūs dantų ji drėgnų arba sausų plaukų atsidaro lengvai.Kiti, pavyzdžiui, šukas, plaukų neturi susidėvėti, plaukai ir oda bus ne sukelti žalą.

【DAHA MAŽIAU PLAUKŲ SLINKIMAS, MAŽIAU PLAUKŲ KIRILMASI】 Medžiaga Plaukų Šepetys, plaukus išsiliejimo ir sumažina plaukų galūnės lūžimo sumažinti indirgemenize padeda.

【ORIJINAL, SPECIALIOS KONSTRUKCIJOS ÜRÜN】Yüksek kokybės kūno, nedaro žalos ABS plastiko ir nailono medžiagos. 3 dydžių tikslumo dantų užsispyręs plaukų painiojimąsi į lengvai atidaryti specialiai.Be žalos galvos masažas, plaukų sveikos ištęsti ir prześwitywać.Gali būti naudojamas drėgnas ir sausas plaukų.Tinka visiems plaukų tipams.Gali būti gera dovana pasirinkimas šeimai ir draugams.

【KULLANIM】Profesyonel Kirpyklose ir atskirų tinka naudoti namuose.Specialaus dizaino lenktas kūną per tvarkymo patogūs dėvėti.Suaugusieji, kaip ir kiekvienas vaikas, būdamas gali naudotis patogiai ir maloniai.

【 KOKYBĖS 】 Šio produkto tarptautinius kokybės standartus, gamybos įrenginiai buvo pagaminti ir importuoti pagal mūsų įmonės. 100 originalus produktas.Ilgalaikius ir profesionalaus naudojimo sąlygas, pagrįstas aukštos kokybės, sveikų ir ekologiškų žaliavų pagamintas naudojant.Produktų komentarus pareiškė, specifiškumo katijonų ir parodyta nuotraukose.Neteks patirti netikėtumų.Apie gaminį visų rūšių jūsų klausimai bus atsakas į jums per trumpiausią laiką.

【RENK SEÇENEĞI 】Renk pasirinkimo lapelį, šviesiai Mėlyna, Šviesiai Žalios ir Rausvos spalvų variantų pasirinkimas pagal užsakymą.

【IADE】 Krovinių procesas neturėtų būti pažeistas produkto pristatymo ir laivybos görevlisine tutturulmalıdır įrašyti žalą.Produkto pristatymas altıktan kito proceso, produkto, dėl bet kokios priežasties beğenmemeniz atveju, produktas nebuvo naudojamas ir yra nepažeista produkto pakuotė su įrašymo açmış net jei esate 15 dienų besąlygiškai ir nemokamai kargoyla (Pristatymo jums to padaryti laivybos įmonė) prašome grąžinti.Asmeniniam naudojimui, nes produktas yra produktas nenaudojamas, ir nesugadinta, turi būti originalioje pakuotėje, visi priedai ir faturasıyla kartu su grąžinami.Jei grąžinimo prašymą biržoje arba ne vėliau kaip 48 valandas per 100 grąžinamosios išmokos bus.

【ÜRÜN BILGILERI】ABS Plastiko Įstaiga, Nailono Šukų Dantys.Dydis: 18 cm, Plotis: 4 cm

【PAKET IÇERIĞI】 1 Vnt LOM1010 Lenktas Detangler Lenktas Plaukų Šukos Apie

【KULLANIM ÖNERILERI】 Asmeniniam naudojimui, nes produktas yra su kitais paylaşılarak neturėtų būti naudojami.

Prekės Pavadinimas Žemės Mitas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai