Nauja Reduced price!
Laimingojo Luko Animacinių filmų Nostalgiškas Namų Durų Kilimėlis Koridoriaus, Virtuvės Kilimų Patalpų Sveiki, neslidžia Grindų Kilimėlis 80cm

Laimingojo Luko Animacinių filmų Nostalgiškas Namų Durų Kilimėlis Koridoriaus, Virtuvės Kilimų Patalpų Sveiki, neslidžia Grindų Kilimėlis 80cm

€4.21

-17%

€5.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kilimų rūmai, kiliminė danga, virtuvė, baras gumos kilimėlis, golden wc kilimėlis, marshal, koridoriaus spalvos kilimėliai, sėkmės luko paveikslas, game cube valdytojas carcasa, grindų maisto kilimėlis, azijos słomianka.

Sveiki Atvykę Į Mano Parduotuvę

Eilutę: Atkreipkite dėmesį, kad rankiniu būdu matuoti ir rodyti ekrane, svorį ir spalvą, visų dydžių, gali turėti tam tikrų nukrypimų.Medžiaga: aukštos kokybės flanelė audinys su elastinių ir sugeriančia kempine Anti-slydimo dizainas: neaustinis audinys su pvc dot modelio ant dugno Dydis: 40x60cm (1 klaidos~2cm) Storis: apie 8 (mm) Įpakavimas: 1 vnt/maišas Pastaba 1. Prašome apsvarstyti kai kurių spalvų skirtumas ir dydis klaida, kai užsakymo. 2. Gali būti pritaikyti spausdinti, prašome susisiekti su mumis dėl nuotraukų. 3. Galima plauti skalbimo mašina. 4. Jis yra pagamintas iš audinio medžiagos, tinka naudoti patalpose, bet ne patvarus ir tinka naudoti lauko sąlygomis. 5. Esame atsakingi už transportu, bet nebus sumokėti muitus ir mokesčius mokesčius.

TVARKA & MOKĖJIMO Prašome įsitikinkite, kad visa informacija yra teisinga,važtaraštį bus išėjimo jūsų informaciją tiesiogiai.Pirkėjas turi mokėti už importo muitai ir mokesčiai, paskirties šalyje,jei yra.Tvarkome laivybos tik,ir mūsų nemokamas pristatymas NE, apima visus muitus ir mokesčius.SIUNTIMAS IR PRISTATYMAS Prekės bus išsiųstos per 1~5 darbo dienos po apmokėjimo patikrinti www.butautu.lt.Mūsų nemokamas pristatymas paprastai kainuoja 10~25 dienas iki pagrindinės apskritys,tačiau pažadėjo atvykus kurjeriui yra per 60 dienų,todėl, jei tai yra skubus,prašome pasirinkti express paslaugos, siekiant išvengti vėlavimo.Kurjerių pristatymas grafikas yra ne mūsų kontrolės,mes galime padėti jums sekti sklypo,bet iš tikrųjų,mes nieko negalime padaryti, stumti juos anksčiau.Tikimės jūsų supratimo ir ačiū išplėstinė.PO PARDAVIMO PASLAUGOS Parduotuvė su pasitikėjimu ir pasitikėjimo!Mes teikiame 15 dienų sugrįžti ir grąžinimo politika, siekiant apsaugoti savo interesus!Meilė, tai arba pinigus atgal!Sugedusį elementą,laivybos sugadintas ar tiesiog jums nereikia ne patinka tai,prašome susisiekti su mumis grąžinti, arba grąžinti pinigus.NEDARYKITE GINČĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS.Kad bus, kad viskas sudėtinga.Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas,nepamirškite palikti mums visus 5 žvaigždučių teigiamą įvertinimą.Tai labai svarbu mums.Ačiū!

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Funkcija Anti-Slydimo
Naudoti BARAS
Specifikacija 50cm x 80cm
Modelis SPAUSDINTI
Modelio Tipas Animacinių filmų
Dizainas Persų
Modelio Numeris 001
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Mašina Padarė
Prekės Pavadinimas Vieruodis
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Kilimų Pardavimo Baigė Kilimas (piece)
medžiaga 100% Poliesteris
Prašymas Prieškambario

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai