Nauja Reduced price!
Plastikinių Lovelių Šaldytuvo Stalčių Šaldytuvą, Šaldiklį Erdvė Užsklanda Organizatorius Saugojimo Dėžės Surinkimo Lovelis Konteineris Šaldytuvas Saugojimo Boxe

Plastikinių Lovelių Šaldytuvo Stalčių Šaldytuvą, Šaldiklį Erdvė Užsklanda Organizatorius Saugojimo Dėžės Surinkimo Lovelis Konteineris Šaldytuvas Saugojimo Boxe

€2.77

-36%

€4.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: serverio dėklas, maisto dėklas, metalo plokštelės, kriterijus skrynios tipo šaldiklis krepšelio, beko šaldiklis krepšelio, ge krūtinės šaldiklio krepšiai, lentynos šaldytuvas, dekoro dėklas, stalčių šaldiklis, šaldiklio lentynos.

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Plastikas

Dydis:30 x 13,5 x 8,5 cm / 11.8 x 5.31 x 3.34 colių

Spalva:Atsitiktinė Spalva

Savybės:Ekologiškai švarus,Daugkartinio naudojimo,Lengvai valomas

Kiekis:1PC

Savybės:

1. Pagamintas iš tvirtos, BPA-free plastiko.Galite būti tikri, žinant šiuos šaldiklio organizatorius aruoduose yra super stiprus, užtikrinant nėra kenksmingų cheminių medžiagų, išplautas į savo maistą.

2. Dydis: 30 x 13,5 x 8,5 cm / 11.8 x 5.31 x 3.34 colių.Spalva Būtų atsitiktinai išsiųstas.

3. Su rankenėlėmis, kad lengvai perkeliamumas.Kiekvieno šaldytuvo laikymas bin suteikia be jokio vargo patogumo, leidžia judėti maisto, bet kurioje virtuvėje.Organizuoti produktų, šaldytos daržovės, vaisiai, mėsa ir sūriu, prieskoniais ir daugiau.

4. Saugus ir patogus pasirinkimas kasdieniniam naudojimui.Galite slydimo juos komodos, naudoti jas vonios arba laikyti juos savo kabinete visą namų štai tvarkingas, organizuotas ir gerai valdomas.

5.Lengva valyti, šis krepšelis būtų galima lengvai valyti su šiltu drėgnu skudurėliu.Tai, kad jūsų virtuvė ir šaldytuvas daugiau, tvarkinga.

Paketas Apima:

1 x Saugojimo Krepšys

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

medžiaga Plastikiniai
Naudoti Maisto
Plastiko Tipas PE
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Laikymo Krepšiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai