Nauja Reduced price!
Naujausias Statyti 628 Klasikiniai Žaidimai, mini Konsolės Dual Gamepad USB Wireless Handheld TV Vaizdo Žaidimų Konsolę HDMI Išvesties 2021 Naujas

Naujausias Statyti 628 Klasikiniai Žaidimai, mini Konsolės Dual Gamepad USB Wireless Handheld TV Vaizdo Žaidimų Konsolę HDMI Išvesties 2021 Naujas

€12.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: grupinio, žaidimas retro, žaidimas nešiojamas kompiuteris, irbis usb kabelis, žaidimas sąsiuvinis, žaidimas nešiojamą grotuvą, dendy usb konsolės, dandy usb gamepad, odin usb kabelis, grupinio žaidimas.

modname=ckeditor Naujausias Statyti 628 Klasikiniai Žaidimai, mini Konsolės Dual Gamepad USB Wireless Handheld TV Vaizdo Žaidimų Konsolę HDMI Išvesties 2021 Naujas 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3,Gaminti garantija : suteikiame 3 mėnesių garantija. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.

Savybės :

1.Belaidžio Retro Classic Žaisti Žaidimas Palaiko HMDI Produkcija

2.Plug and play nereikia imtis Veiksmų

3.Build-in 628 games Ne kartoti Klasikiniai Žaidimai

4.Paramos HDMI Out HDMI

5.Maitinimui Taupymas

Specifikacija :

Linijos yra lygios, dizainas yra paprastas ir elegantiškas, plug and play, belaidžio ryšio valdiklis reguliavimo diapazonas yra maždaug 8m.Tiesiog prijunkite žaidimų konsolę su HD sąsają TELEVIZORIAUS prijunkite USB-powered duomenų kabelį prie kūno vienetas, ir reguliuoti TV šaltinis HD kanalas rodyti žaidimą sąrašas TELEVIZORIAUS ekraną.

Reguliatorius gali būti nuotoliniu būdu prijungiant akumuliatorių.Žaisti, paprasta ir elegantiška, lengva valdyti.Remti vienas ar du žaidėjai, žaisti žaidimus, kad jums maloniau su savo vaikais ar draugais, nešiojamosios žaidimų konsolės, built-in daug klasikiniai žaidimai.Retro nostalgija, šeimos žaidimai, šventės rekvizitai, švenčių dovanos.Uždaryti žaidimą: Paspauskite SECECT PRADĖTI tuo pačiu metu dvi sekundes.Taikoma: Parama labiausiai Televizoriai su HD sąsajos Produkto dydis: kaip pavaizduota Spalva: Juoda Medžiaga: ABS Sąsaja: USB Numeris žaidimų: 2 klasikiniai žaidimai Rankena baterijos: 2*AAA baterijos (neįtraukta) Infraraudonųjų spindulių nuotolinio rankenos: apie 8m.

Pakavimo Sąrašas:

2* Žaidimų Valdiklis (be baterijų)

1*Žaidimas Stick

1*Įkrovimo Kabelis

1*TF Kortelė

1* Vartotojo Manue

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Komunikacijos USB
funkcija 1 HDMI retro vaizdo žaidimų konsolės
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius vaizdo žaidimų konsolės, tv
3 funkcija graži dovana
Tipas Vaizdo Žaidimų Konsolės
Spalvotas Ekranas No
Švinas laikas 1-3days darbo dienas
Funkcija Mini TV Žaidimas Delninis Konsolės
2 funkcija Paramos Dropshipping
Prekės Pavadinimas KOSSCUTE
Pakuotė taip
sekimo numerį Registruota sekimo numerį
Žaidimai Built-in 628 Žaidimai
Pardavimo Metodas Didmeninė ir mažmeninė ir dropshipping
QC Kiekvieną 100% Patikrintas po vieną
Jutiklinis Ekranas No
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Paramos TV Išėjimo Vaizdo Žaidimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai